[Duyuru]: RCKOLIK Şapka, Tişört FINAL Sipariş Listesi

Mehmedim benim siparişte bir düzenleme yapabilir misin...

4 şapka , 2 adet (M) beden 2 adet (L) beden tişört. :saygilar:

Teşekkür ederim kardeşim , sağolasın.Bu arada benim yıldızlar beşlemiş , Albay oldum sonunda... :D :halay:

Mehmet bey ,ödemeler için '' start '' verilseydi , son iki gün hafta sonuna denk geliyor ,''landing'' vermişsiniz,hala

bekliyor olacakdım ödeme ''startları'' için. :D :D

Hakan bey Terfinizi kutlarım :)p ................ :rolleyes: :rolleyes:

Ümit Piriştina' Alıntı:
Mehmet bey ,ödemeler için '' start '' verilseydi , son iki gün hafta sonuna denk geliyor ,''landing'' vermişsiniz,hala
Ümit Bey ilk mesajda sipariş ve ödemelere start verileli çok oldu, gözden kaçtı herhalde ;)

SİPARİŞ Süreci :
1- Listemiz 1 hafta süre ile açıp olup, sipariş toplama süreci 02 Mart tarihi itibari ile sona erecektir.
2- Sipariş vermek isteyen arkadaşlar bedenlerini kontrol ettikten sonra hangi üründen kaç adet istediklerini bu konu altında mesaj olarak paylaşacaklardır.
3- Sipariş veren arkadaşlarımız toplam sipariş bedellerini aşağıdaki banka hesap numarasına havale edeceklerdir.

Garanti Bankası, Mehmet Küçüksarı
IBAN : TR75 0006 2000 2120 0006 6957 73

Pazartesi bitirelim diye niyetlendiğimize göre bugünü de sayarsak 2 ödeme günü kalıyor.

NOT: Bu arada Ümit Bey, siz diğer konuda talepte bulunmuştunuz. 1. mesajda yer alan beden ölçülerini de dikkata aralarak, kaç adet neden istediğinizi buraya da yazabilir misiniz lütfen ;)

Mehmet bey,çok teşekkürler vakit ve emeğiniz için , T-shirt 2x -M- beden + ve 1 tane şapka .Toplam üç (3) kalem :D :D :D

1x L beden T-shirt
1x Şapka
yazarmısınız

Güncel diyelim üstte kalsın :) Son anda eklemek isteyenler olur falan. Uzun zaman uğraşılmaz bir daha...

Mehmet, geç kaldım, kusura bakma! Bana da 2 Adet şapka ve 1 L beden 1 de XL beden olmak üzere 2 T-shirt lütfen.

Bu arada tasarımı ben de beğendim. Başta İsmail olmak üzere emeği geçenlerin ellerine sağlık! Yalnız bir öneri olarak sadece, mümkünse göğüsteki yazı sol tarafta olabilirmi?

Mehmet Bey son olarak bi düzeltme daha rica ddiyorum. Şapka sayısını 4 yapar mısınız. Tişört sayısı aynı.
Yarın hesabınıza geçiyorum.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
An itibari ile :

Sipariş Veren Kişi : 36 Kişi
Ödeme Yapan : 17 Kişi

Sipariş edilen Şapka : 82 adet
Sipariş edilen Tisört: 64 adet

Sipariş ve Ödemelerimiz devam ediyor arkadaşlar %p
Mehmet abi bende istiyorum :)

1 adet L beden t-shirt
1 adet Sapka

Adresi gun icinde parayi gonderip yazacagim size...

Tesekkurler

Görmeyenler ve kararsızlar için güncelleyelim.

Artık son anlar, kaçıranlar pişman olur. ;)