[Duyuru]: Server Bakımı ve Yaşanan Problem Hakkında

Türker Akgün

Moderator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
13,574
Tepkime puanı
15,113
Yaş
44
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar,

29 Haziran 2013 tarihinde servis sağlayıcı tarafından yapılan server bakım çalışması sırasında malesef forumumuz yedekten geri döndürülmek durumunda kalınmış ve takribi 48 saatlik mesaj, konu ve üye kayıt kaybı yaşanmıştır.

Bu süre içerisinde mesaj atan, konu açan ve forumumuza üye olan tüm arkadaşlarımızdan yaşanan bu aksilik için özür dileriz.

Site yöneticimiz Mehmet abi geri döndüğünde böyle bir aksaklığın bir daha yaşanmaması için yapılabilecekler değerlendirilecektir. :saygilar:
 
Server Bakımı ve Yaşanan Problem Hakkında

Bir sıkıntı olduğunu ben de hissetmiştim , zira üst banner çizgisinde , bağımlılık yapan modelci platformu cümlesi , acayip ,karmakarışık matematik formülleri gibi bir şekilde görünüyor.Neyse , Mehmet kardeşim balayı dönüşü bir çaresine bakacaktır eminim..... %p
 
[Duyuru]: Server Bakımı ve Yaşanan Problem Hakkında

Evet arkadaslar,

Ne yazik ki elimizde olmayan (gec bilgi verilen) web hosting firmasi server calismasi nedeni ile Turker kardesimin yukarida detaylarini verdigi sikinti yasanmistir. :embarras:

Cince baslim kismi da az once duzelmis olmasi gerekiyor. Kisitli zamanda test edebildigim kadari ile sistem su an normalle dondu.

Sayet tespit ettiginiz ve bizim gözümüzden kacan aksaklik/ problem var ise paylasmanizi rica ederiz .

Saygilarimizla :saygilar:
 
[Duyuru]: Server Bakımı ve Yaşanan Problem Hakkında

Yaaa o Çincemiymiş , :lollol: aslında çinceyi çok iyi bilirim , bir kız arkadaşım vardı Çinli , eskiden skype'de sabaha kadar bana ingilizce öğretirdi.... :lol: ..Nasıl da bilemedim.... :lol:
Bu arada yazdıklarımı benim hanım bi görürse , ahanda kırımı o zaman görürüm işte..... :lol: :lol: