[Duyuru]: THK Izmit Şubesi’den Öğretmenlere Model Uçak Kursu

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,619
Tepkime puanı
43,549
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
THK Izmit şubesi ve özellikle de değerli başkanı, değerli üyemiz Turgut Bey, modelciliğin gelişmesine adına dur durak tanımadan tam gaz çalışmaya devam ediyor :bravo:

Başta şahsım ve RCKOLIK ailesi olarak göstermiş olduğu tüm gayretli çalışmalar için kendisine bir kez daha teşekkür etmek isterim :saygilar:

------------------------------------------------
Orjinal Haber :

THK ’den Öğretmenlere Model Uçak Kursu

Türk Hava Kurumu (THK) Kocaeli Şube Başkanlığı tarafından açılan "Model Uçak Rehber Öğretmenlik" eğitimini tamamlayan öğretmenlere sertifikaları verildi. Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan THK Kocaeli Şubesi sergi standında düzenlenen sertifika törenine; THK Kocaeli Şubesi Başkanı Turgut Duman, eğitimi veren sayman Yılmaz Durgun, yönetim kurulu üyesi Suna Sancak, Sportif Havacılık Kulübü yönetim kurulu üyesi Ömer Erkal, denetim kurulu üyesi Taner Güney, şube üyelerinden Mustafa Arat ve kursiyer öğretmenler katıldı.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

OKULLARDA KURS AÇMA YETKİSİ
THK Kocaeli Şubesi saymanı Yılmaz Durgun tarafından 13 öğretmene 21 gün boyunca verilen eğitim sonunda kursiyerler sertifikalarını alarak kurs açabilme yetkisi kazandılar. Durgun sertifika alan öğretmenlerin artık okullarda model uçak kursu açabileceğini ve havacılık kolu kurabileceğini söyleyerek, "Kursumuza katılan öğretmenlerimiz THK hakkında ve havacılık hakkında öğrencilerine bilgiler verip öğrencilerini havacılık sevgisi aşılamaya ve onların ilerde birer pilot olmasına vesile olacaktır" dedi.

HER YIL 80 ÖĞRETMENE KURS
Şube Başkanı Durgun ise, “Açılan kursu başarıyla tamamlayan 13 öğretmene sertifikalarını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlerimizin kursumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakaları bizi memnun etmiştir. Kursta öğretmenlere model uçağın yapılmasının yanında diğer hava araçları ve uçuş prensipleri de detaylı bir şekilde anlatıldı. Yıl içerisinde 80 öğretmene ücretsiz olarak kurs veriyoruz. Kurs esnasında kullanılan bütün malzemeleri de şube olarak tedarik ediyoruz. Kurslarımıza katılmak isteyen öğretmenlerimiz 323 42 06 numaralı telefonu arayarak bizlerden ayrıntılı bilgi alabilir” şeklinde konuştu.

12 ÖĞRETMENE SERTİFİKA
Kursa katılarak belge almaya hak kazanan öğretmenlerin isimleri şöyle:

Ümit Naim Özdebir, Nihat Canbaz, Erdem Yolcu, Ebu Bekir Semerci, Osman Yiğit, Recep Akyıldız, Aydın Yıldırım, Hasan Özmen, Fevziye Tezcan, Mehmet Duşbudak, Aytaç Dönmez, Meltem Abalı Serttaş ve Burcu Babuş
 
[Duyuru]: THK Izmit Şubesi’den Öğretmenlere Model Uçak Kursu

Mehmet, haberi kaçırmamışsın, teşekkürler... :bravo: