[Duyuru]: Yeni Moderatörlerimiz: Sümer Yamaner- Ilker Sönmez

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Değerli RCKolik ailesi,

Forumumuzun kısa sayılabilecek bir sürede yeni üyelerimizin de katılımları ve destekleri ile sürekli büyüyen ve güzelleşen bir platform haline geldiğini gözlemliyoruz.
Hep birlikte iyi ve kaliteli vakit geçirmenin yanında, modelcilik adına da çok değerli bilgi ve tecrübelerin, hiçbir karşılık beklenmeksizin paylaşılıyor olması bizleri ayrıca mutlu ediyor.

RCKolik yönetimi olarak hiçbir beklenti içerisinde olmadan, hatta özel hayatlarından fedakarlık yaparak bizlerle bilgi ve tecrübelerini her daim paylaşan, daha da önemlisi bizleri gerek forum ortamında gerekse gerçek hayata yalnız bırakmayan Sümer Yamaner abimize ve İlker Sönmez kardeşimize "Moderatör" lük teklifinde bulunduk.

Sağolsunlar bu teklifimizi de kırmayıp, kabul etme nezaketinde bulundular. Buradan bir kez daha kendilerine teşekkür eder,hepimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla :RCKolik:

RCKOLIK Yönetimi

hayırlı olsun :saygilar:

Hayırlı olsun :RCKolik: düzeyli bir büyüme yaşamaya devam ediyor :saygilar:

Hayırlı olsun :saygilar:

Forumumuz ve modelci camiasına hayırlı olsun.Sümer Abim de , İlker Hocam da bu iş için biçilmiş birer kaftan.Bunca işleri yanında , sırf biz modelcilere birşeyler vermek çabasında olan bu güzide ustalara , almış oldukları sorumluluktan ötürü kolaylıklar diliyor,forumumuza yapmış oldukları ve yapacakları katkılar adına şimdiden teşekkür ediyorum... :saygilar:

Ynt: [Duyuru]: Yeni Moderatörlerimiz: Sümer Yamaner- Ilker Sönmez

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun! Kolaylıklar dilerim!

Hayırlı olsun. :bravo:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Eveeettt... Sessiz olun bakiim...
Bundan böyle yeni forum kuralları geçerli.
Helikopter konuları yasak.
Multikopter haşa.
LiPo, konnektör, lehim sözcükleri ancak patlarlı uçak konuları içinde kullanılabilir.
Tüm forum katılımcıları helilerini imha edecek (bir hafta süreleri var). Yoksa buradan göndereceğim özel sinyalle bilgisayarlarını uçururum.
Herkes birer patlar motorlu uçak edinecek. (Satılık bissürü uçağım var!) :lol:

İtiraz edenlere 12S LiPo ile işkence yapılacak!

Haydi hayırlısı.

(Valla ben dedim bana unvan vermeyin, hazmedemiyorum diye).

Sümer Yamaner' Alıntı:

Eveeettt... Sessiz olun bakiim...
Bundan böyle yeni forum kuralları geçerli.
Helikopter konuları yasak.
Multikopter haşa.
LiPo, konnektör, lehim sözcükleri ancak patlarlı uçak konuları içinde kullanılabilir.
Tüm forum katılımcıları helilerini imha edecek (bir hafta süreleri var). Yoksa buradan göndereceğim özel sinyalle bilgisayarlarını uçururum.
Herkes birer patlar motorlu uçak edinecek. (Satılık bissürü uçağım var!) :lol:

İtiraz edenlere 12S LiPo ile işkence yapılacak!

Haydi hayırlısı.

(Valla ben dedim bana unvan vermeyin, hazmedemiyorum diye).

Hocam saygılar :) Biz helikopter konularını özelden konuşacaz bundan sonra arkadaşlarla :lollol:

Herkese hayırlı olsun.

İlker Sönmez' Alıntı:
Hocam saygılar :) Biz helikopter konularını özelden konuşacaz bundan sonra arkadaşlarla :lollol:

Herkese hayırlı olsun.

Dur bir dakika. Forum yazılımı bizim tüm özel mesajları da kontrol altına almamıza olanak sağlamıyor mu? Olmaz ki ama... :D

Ynt: [Duyuru]: Yeni Moderatörlerimiz: Sümer Yamaner- Ilker Sönmez

hayirli olsun arkadaşlar :) 2 gun izin kullandik neler olmus :D kadro epey buyumus ve guclenmis :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bak and olsun kavga çıkarırım! Kadro büyümüş derken 0.1 tondan biraz fazla cüssemi mi ima ettin sen?!?! :lollol: