Evet arkadaşlar , bir zamanlar açmış olduğum ama devamını bir türlü getiremediğim "EC-135 Eurocopter Fuselage ile Mini titan e325 V1"
Şimdi daha uçmayı öğrenemedik , bu fuselageyi de takamadık , ne yapalım , canımız sıkıldı , Mehmet kardeşimize yaptığım kokpit gibi , bir de kendime yapayım istedim.İstedim de , benim şu mükemmelliyetçi yapım yüzünden , dandiri bir iş olmasın diyerek , azcık araştırma yaptım.Behhh arkadaş bu Ec-135 kaç çeşitmiş yahuu , gerçek manueller indirdim , havacılık terimlerini , saatlerin , ekranların anlamlarını biraz araştırayım didim , valla şaka bir yana bu aletleri uçurmak gerçek bir bilgi ve beceri gerektiriyor , az kalsın lisanssız pilot oluyordum araştırırken.
Gerçeğine birebir uygun , bilhassa daha büyük ölçekli çalışmalara da zemin olacak iyi bir araştırma ve çizim aşamasına girmiş bulunuyorum.Bu arada forumu malesef biraz ihmal ettim ama , arkadaş bir pfd (premium flight display) görüntüsü koskoca nette bu kadar zor bulunur mu yahu...Bir de bunlara daha grafik hazırlanacak.... ...Hakikaten bu sefer azcık daha zor işe soyundum , Allah utandırmasın diyerek , yapmış olduğum çalışmanın bir kısmını paylaşarak ipucu veriyorum.
Evvet arkadaşlar , karşınızda araklanmamış , kopyalanmamış , birebir teknik bilgilerle oluşturulmuş bir cızım geliyooor....Haydi iyi geceler.....
Gelişmeleri bu konu başlığı altında zamanla paylaşmaya çalışacağım
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
konusunu , şöyle bi raftan indirip , tozlarını üfleyeyim dedim.Püfffffff... Şimdi daha uçmayı öğrenemedik , bu fuselageyi de takamadık , ne yapalım , canımız sıkıldı , Mehmet kardeşimize yaptığım kokpit gibi , bir de kendime yapayım istedim.İstedim de , benim şu mükemmelliyetçi yapım yüzünden , dandiri bir iş olmasın diyerek , azcık araştırma yaptım.Behhh arkadaş bu Ec-135 kaç çeşitmiş yahuu , gerçek manueller indirdim , havacılık terimlerini , saatlerin , ekranların anlamlarını biraz araştırayım didim , valla şaka bir yana bu aletleri uçurmak gerçek bir bilgi ve beceri gerektiriyor , az kalsın lisanssız pilot oluyordum araştırırken.
Gerçeğine birebir uygun , bilhassa daha büyük ölçekli çalışmalara da zemin olacak iyi bir araştırma ve çizim aşamasına girmiş bulunuyorum.Bu arada forumu malesef biraz ihmal ettim ama , arkadaş bir pfd (premium flight display) görüntüsü koskoca nette bu kadar zor bulunur mu yahu...Bir de bunlara daha grafik hazırlanacak.... ...Hakikaten bu sefer azcık daha zor işe soyundum , Allah utandırmasın diyerek , yapmış olduğum çalışmanın bir kısmını paylaşarak ipucu veriyorum.
Evvet arkadaşlar , karşınızda araklanmamış , kopyalanmamış , birebir teknik bilgilerle oluşturulmuş bir cızım geliyooor....Haydi iyi geceler.....
Gelişmeleri bu konu başlığı altında zamanla paylaşmaya çalışacağım
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol