sezgin karaca Yeni Uye Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 38 Tepkime puanı 4 Yaş 46 Konum izmir yeşilova İlgi Alanı Hepsi 28 Mar 2019 #1 arkadaşlar buca efmod kapandı mı acaba üye olmak istiyordum fakat site kapalı telefon no da yok bilgisi olan var mı acaba
arkadaşlar buca efmod kapandı mı acaba üye olmak istiyordum fakat site kapalı telefon no da yok bilgisi olan var mı acaba
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,042 Tepkime puanı 43,875 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 29 Mar 2019 #2 sezgin karaca' Alıntı: arkadaşlar buca efmod kapandı mı acaba üye olmak istiyordum fakat site kapalı telefon no da yok bilgisi olan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Şu an kontrol ettim, sitesi açık gözüküyor ama sorunlar demek. Muhtemelen site çöktü yeniden düzenleme yapmaya çalışıyorlar. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
sezgin karaca' Alıntı: arkadaşlar buca efmod kapandı mı acaba üye olmak istiyordum fakat site kapalı telefon no da yok bilgisi olan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Şu an kontrol ettim, sitesi açık gözüküyor ama sorunlar demek. Muhtemelen site çöktü yeniden düzenleme yapmaya çalışıyorlar. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol