Elaziğdan selamlar

Tahir KARAPÜR

Çalışkan Uye
Katılım
19 Kas 2013
Mesajlar
239
Tepkime puanı
146
Yaş
32
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba Abiler Ablalar kardeşler canlar dostlar :)
Hepinize Elaziğdan selamlar. Bende Rc düşkünü birisiyim. İsmim TAHİR

Helikopter düşkünü birisi olarak Dün aldiğim 3.5ch asonic s032g helikopterimi 1 saat önce 20 metreden düşürüp ayakları kırıldı umarım yedek parça bulurum :laugh:)
herkeze iyi akşamlar..
Bu arada Aslen HATAY lıyım
 
Elaziğdan selamlar

Merhaba Tahir Bey,

Öncelikle forumumuza hosgeldiniz, umarım keyifli vakit geçirirsiniz.

Anladığım kadarı ile siz de çoğu insanın yaptığı gibi 3 kanal heli ile bu işe bulaşmışsınız. Yanlız 3.5 kanal diy bir şey yoktur. Hepsi esasında 3 kanal olup, bu hobi de oyuncak statüsündedir. Zira yedek parçaları yoktur, kumanda kontrolleri profesyonel olanlardan farklıdır ve belli bir kullanım sonrası kesinlikle arıza yapıp, ne yazık ki hurdaya çıkarlar.

Esas amacları bu hobiyi size sevdirmek oldukları düşünülürse, görevleri yapıp kenara geçilirler diyelim. Şimdi sizin şuna karar vermeniz gerekiyor : "Ben bu hobiye devam edecek miyim". Şayet cevabınız evet ise :

1- Aşağıdaki konuları inceleyin





2- Butcenizi belirleyin

3- Simulator kumandası temin edin ve çalışmaya başlayın


4- Sonrada size ve bütcenize uygun bir model ile bu hobiye giriş yapın

Şimdiden yeni başladığınız hobide başarılar ve bol keyifli zamanlar ;)
 
Elaziğdan selamlar

Tahir Bey hoşgeldiniz,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Elaziğdan selamlar

merhabalar tahir bey doğru adrese gelmişsiniz :) benimde bu hobiye başlamam aynı sizinki gibi oldu 3.5 kanal bi oyuncak aldım aynı gün parçaladım sonra v911 aldım. Bana sorarsanız hiç o oyuncağa parça aramakla uğraşmayın hiç vakit kaybetmeden bi 911 alın kırılmıyo zaten bişey olursada türkiyeden hertürlü parçasını bulabilirsiniz.. ;) keyifli forumlar..
 
Elaziğdan selamlar

Teşekkür ederim. Buna 120 lira vererek yanliş yaptiğimi düşünüyorum zaten :laugh: ama kredi borcum biter bitmez v911 den alacağim.Araştiriyorum suan bu modeli :) Ama biraz bununla oynamam gerek :laugh: