Epp malzeme arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olgun61

Uye
Katılım
17 Ara 2012
Mesajlar
75
Tepkime puanı
0
F22 model uçaklarımı DEPRON malzemeden yapıyorum, fakat daha sağlam olan EPP malzemeden yapmak istiyorum. Nereden bulabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim. :saygilar:
 
Ynt: Epp malzeme arıyorum

Bu soruya en iyi Yavuz Bey cevap verir aslında. EPP dayanaklı ama esnek bir malzeme. Dolayısıyla her yeri desteksiz EPP yakınca uçağın her yeri esniyor. Bu durumda da destekler ile takviye etmek gerekiyor. Geçenlerde facebook grubunda şöyle bir şey paylaşmış idi.

-------------------------------------------
Merhaba Arkadaşlar;

Bugün Hakikat kırtasiyeye bir ziyaret yaptım ve bayağı faydalı malzemeler buldum depron yerine kullanılabilecek siyah oldukça mukavim bir malzemede var ha unutmadan UHU por fiyatı 5,5 TL başka yerlerde 11-13 tl arası idi bayağı bir fark var arada bilginiz olsun.
 
Ynt: Epp malzeme arıyorum

Mehmet Bey'in fikirlerine katılıyorum bu konu ile ilgili benimde görüşüm epp malzemeden uzak durmanız yönünde olacaktır.Bunun yerine Hakikat Kırtasiye de satılan kağıt kaplı sıkıştırılmış depronlar var siyah ve beyaz olarak renkleri mevcut, bu malzemeyi şeffaf kaplayarak kullanmanızı tavsiye ederim zira ben bir adet yapıyorum 30.12.2012 tarihinde solaklarda uçuş denemesini yapacağım gelirseniz hem malzemeyi hem uçuş dinamiğini bizzat görmüş olursunuz.
 
Ynt: Epp malzeme arıyorum

teşekkür ederim yorumlarınız için..... Yavuz bey bir aksilik olmazsa pazar günü Solaklara gelirim... saat ve yer konusunda bilgi verirseniz sevinirim... Guruba yeni katıldığım için Solakları bilmiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim..
 
Ynt: Epp malzeme arıyorum

yeri google map den buldum.... saat kaçta buluşulacak acaba?
 
Ynt: Ynt: Epp malzeme arıyorum

Hüseyin OLGUN' Alıntı:
yeri google map den buldum.... saat kaçta buluşulacak acaba?
Solaklar uçuş alanı ile ilgili olarak şu konuya bakabilirsiniz :

Genelde 11:00-12:00 civarı sahada olunuyor :saygilar:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...