Mustafa karbuz Yeni Uye Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 41 Tepkime puanı 25 Yaş 26 Konum bursa İlgi Alanı Hiçbiri 16 Mar 2021 #1 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Görseldekı akım değerlerini yorumlayabilir misiniz max 2 amper çıkış veren bir devre nasıl 320a verebiliyor? ?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Görseldekı akım değerlerini yorumlayabilir misiniz max 2 amper çıkış veren bir devre nasıl 320a verebiliyor? ?
Mustafa YILDIRIM33 Çalışkan Uye Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 275 Tepkime puanı 343 Yaş 39 Konum Tarsus İlgi Alanı Hepsi 16 Mar 2021 #2 BEC çıkışı 2A. sürekli 60A izin vermekte, yazılana göre. BEC, alıcınızı beslemek için kullanılan hat. Max anlık 320 A akım verebiliyor, Tepkiler: Mehmet Kucuksari, İbrahim Özdemir ve Mustafa karbuz
BEC çıkışı 2A. sürekli 60A izin vermekte, yazılana göre. BEC, alıcınızı beslemek için kullanılan hat. Max anlık 320 A akım verebiliyor,
Deniz Tanrıverdi RcFanatik Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 3,081 Tepkime puanı 5,883 Yaş 54 İlgi Alanı Uçak 17 Mar 2021 #3 Sürekli 60A ve peak akımlarını veren devre ile BEC devresi iki ayrı devredir. Biri motoru sürer, diğeri sadece alıcı ve/veya servoları. Tepkiler: Mustafa karbuz, Mehmet Kucuksari, Mustafa YILDIRIM33 ve 1 kişi daha
Sürekli 60A ve peak akımlarını veren devre ile BEC devresi iki ayrı devredir. Biri motoru sürer, diğeri sadece alıcı ve/veya servoları.
M Mehmet ÖKMEN Çalışkan Uye Katılım 2 May 2018 Mesajlar 202 Tepkime puanı 227 Yaş 45 Konum Çorum İlgi Alanı Multikopter 19 Mar 2021 #4 Soruyu soran arkadaş adına, cevaplar için ben teşekkür ederim!!! Tepkiler: Mustafa karbuz, Mehmet Kucuksari ve Deniz Tanrıverdi
Mustafa karbuz Yeni Uye Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 41 Tepkime puanı 25 Yaş 26 Konum bursa İlgi Alanı Hiçbiri 19 Mar 2021 #5 Mehmet ÖKMEN' Alıntı: Soruyu soran arkadaş adına, cevaplar için ben teşekkür ederim!!! Genişletmek için tıkla ... Herkesten özür dilerim hocam pek musait olamadım. Kıymetli görüşleriniz ve yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. Tepkiler: Mehmet ÖKMEN, Vedat TÜMER, Ömer Erkan ve 1 kişi daha
Mehmet ÖKMEN' Alıntı: Soruyu soran arkadaş adına, cevaplar için ben teşekkür ederim!!! Genişletmek için tıkla ... Herkesten özür dilerim hocam pek musait olamadım. Kıymetli görüşleriniz ve yardımlarınız için herkese teşekkür ederim.