Eski IMAC ve F3A yarışmacısı olarak herkese selamlar.

Serhad EKEN

Yeni Uye
Katılım
29 Nis 2024
Mesajlar
2
Tepkime puanı
4
Yaş
54
Konum
İstanbul, Yozgat
İlgi Alanı
Uçak
Hazerfen'den çıkma IMAC ve F3A yarışmacısı ve yeni SİHA projesi hazırlayan ve üreten biri olarak ve aslında beni tanıyacağınız ve Sümer YAMANER Hocamın baş belası biriyim. :)
İşimle ilgili bazı takıldığım yerlerde sizin tecrübelerinize ihtiyacım olduğunu ve bu mekanda bu ihtiyacı karşılayacak tecrübede modelcilerin olduğunu düşündüğüm için Sümer Hocamın izini takip ettim.

Konu açmam gerekiyormuş, bazı konularda danışmam gerekiyor sizlere, bu Ulusal Savunma Sistemi ile ilgili bana destek olacağınızı düşünüyorum.

Herkese yeniden selamlar, Saygılar...

Serhad EKEN
 
Adınız / Soyadınız
Serhad EKEN
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul, Ankara, Yozgat
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Hava Sporları Eederasyona bağlı IMAC ve F3A yarışmacısı, SİHA ve İHA Pilotu ve Proje Yöneticisi
Nazik karşılamalarınız için çok teşekkürler. Havacılık ve Modelciliğe gönül vermiş yetenekler arasında olmak beni de memnun ediyor. İnşallah bur platformda paylaşımlar ile çok daha faydalı ve üretken olabileceğimizi düşünüyorum.
Hezarfen benim yuvam oldu ama 2 seneden fazladır yuvamdan uzakta gurbet ellerde proje başındayım. Tabiki memleket meselesi ve her tarafı evimiz olmalı. Bende öyle yaptım ve evi barkı gözetmeksizin amaç ve başarı uğruna Yozgat ilinde bir Holding'e ait kompozit fabrikasında kendi üretim tesisimi kurdum ve Kamikaze SİHA geliştiriyorum. İnşallah yakında basında adımızı duyuracağız. Bu ülkede bir imzamız olsun artık, başka bir zenginlik yok benim gözümde. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.