Eskişehirden merhaba

SharpSolid

Hard Rc :)
Katılım
13 Mar 2013
Mesajlar
80
Tepkime puanı
0
Konum
Eskiþehir
Bütün forum a merhaba adım Semih yaşım 26 Eskişehir merkezde ikamet ediyorum. Mehmet KÜÇÜKSARİ abim sayesinde foruma üye oldum Mehmet abimi çok severim sağolsun bana her konuda yardımcı oldu Hakan Abimide buradan selamlıyorum ikinizide çok özledim :)

Bu hobbye ilk olarak Heli (HK 450 gt pro) ile başladım ayrıca o dönem 100 lük zagide uçurdum fakat zamanım olmadıgından birde işim dolayısıyla devamlı zonguldaga gidip gelmemden bütün ekipmanımı sattım ve bir nitrolu araba aldım (RedCat Earthquaqe 3.5 1\:coolxf: arabamla çok mutluyum çok arıza çıkardı fakat tek başıma söke taka söke taka mükemmel duruma getirdim iyi durumda şuan :) ve son olarakta rskişehirli uçakcı grubundan arkadaşlarım kanıma girdiler ve bir adet çaylak yapıyorum şuan gövde yapım aşamasında 2 haftaya bitmiş olucak. ve birde quadcopter yapıcam hava çekimleri için umarım kısmet olur. Bu hobbyi gerçekten seviyorum çok iyi arkadaşlıklar ediniliyor inanın :)

Bütün forum üyelerine çok selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum çektiğim videoları her hafta paylaşmaya çalışıcam uçak ve helide okadar iyi değilim ama araba üzerine yardım istiyenlere elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım iyi forumlar dilerim.
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Vay Semih sonunda gelebildin :laugh: Hosgeldin sefa getirdin %p

Kendini ve hobi hayatını çok güzel özetlemişsin, böylece tüm üyeler seni biraz daha yakından tanımış oldu :bravo:

Artık seninle beraber inşallah "BULUŞMALAR" kısmına "ESKISEHIR-Buluşmaları" diye yeni bir bölüm ekleyebiliriz. ;)
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

ekleriz mehmet abicim kesinlikle pazarları uçuşlara daim gidiyorum :)
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Semih Bey aramıza hoşgeldiniz.
Mehmet Bey'le buluşmalarımızda kulaklarınızı çınlattığımız oldu. :laugh: Sonunda aramızda görmekten mutlu olduk. :thumbup:
Eminim keyifle takip edeceğiz modelcilik faaliyetlerinizi. %p
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Teşekkürler türker abi Mehmet abi bu hobiyi sevdiren insanlardan biridir bana hiç bıkmadan usanmadan yardım ettı :) Mesut abiyi çok bıktırdım ama az kaldı beni dövücek :D
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Semiiihh, abim hoşgeldin, valla özlettin yaauuvv....Seni aramızda görmekten büyük mutluluk duydum....Hadi bakalım , boş bırakma buraları gali.... :laugh:
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Truggy esasında. Daha dışarıda hoplayıp zıplarken fotoğraflarını çekmek kısmet olmadı :)
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

bende bu hafta benımkının vıdeo ve resımlerı cekıp paylasayım :)
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Merhaba

Hoşgeldin bende Eskişehirliyim umarım birgün tanışmak nasip olur. Bende uçakcıların buluşmalarına katılmak istiyorum ama pazar günleri aracım olmadığı için sıkıntı oluyor.

Hayırlı akşamlar
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

bahadır merhaba arac olarak ne kullanıyorsun tam olarak nelerın var bılmıyorum pazar gelmek ıstersen havacılık kulubune beledıye araba tahsıs edıyor bızı alana goturmek ıcın ıstersen sende gelebılırsın ben bu haftada araba ıle gıdıcem ucak bıtmedı daha :)
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

Sanki burnuma ilk "RCkolik- Eskişehir" buluşması kokusu geliyor :thumbup:
 
Ynt: Eskişehirden merhaba

olur mehmet abım neden olmasın :D sen gel senınlede bulusalım bırgun :)