FATSHARK Dominator V3 mü HD V2 mi?

berattea

Uye
Katılım
29 Nis 2015
Mesajlar
108
Tepkime puanı
113
Yaş
35
Arkadaşlar merhaba fatshark almayı düşünüyorum fakat tecrübeli üyelerimizden bu iki ürünü yorumlamasını istiyorum. ikisi arasında kaldım artıları eksileri neler neyi neden almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
FATSHARK Dominator V3 mü HD V2 mi?

Bende alacağımı konuyu takip ediyorum
 
FATSHARK Dominator V3 mü HD V2 mi?

Fatsharklarda çok tartışılan bir olay bu.
Ben şahsen dominator v3 kullanıyorum, çok memnunum.

Fatshark dom v3 30-32derecelik fov ile 16:9 ekran mevcut. bu fov derecesi ekranın büyüklüğünü belirliyor. Dominator v3 de ekran biraz küçük ama görüntü süper net olduğu için hiçbirşeyi kaçırmıyorsunuz zaten. 16:9 ekran ise ekranı dikdörtgen yapıyor yani ekranın yanlar daha açık bu bence bir avantaj.

Fatshark hd modellerinde ise 50 derecelik fov ve kare ekran mevcut. Birkaç defa denedim bana çok bulanık geldi, genelde şikayetler bu bulanıklık üzerine yoğunlaşmış, ekran çok büyük olduğu için gözler alışmakta zorlanıyor, ben uzun süreli kullanmadım, belki uzun süreli kullansam alışacaktım ama bana ekran çok bulanık nesneler ekran büyük olduğu için net gelmedi, Pixeller dağılıyormuş gibi geldi..

Şahsi fikrim: 2 gözlük arasında yaklaşık 100-150$ fark var, yurtdışı forumlarada bakarsanız insanlar bulanıklıktan şikayetçi. Ben Dominator v3 kullanıyorum çok çok memnunum.
 
FATSHARK Dominator V3 mü HD V2 mi?

Tercihimi Dominator HD V2 den yana kullandım. 10 pil uçtum ve ilk pillerde dediğiniz gibi bi bulanıklık sorunu yaşadım. Fakat hemen adapte oldum. Şöyleki gözlüğü göze tam anlamıyla düzgün oturttuğunuzda ne bulanıklık kalıyor ne başka birşey. Görüntü son derece net ve güzel. Dom 3 kullanma şansım olmamıştı dom 2 v2 kullanmıştım. Onda bu denli bulanıklık sorunu yaşamamıştım ama HD v2'de bu sorun o kadar büyütülcek bir sorun değilmiş. Adaptasyonla alakalı bir olay bence. Çünkü şuan gayet sorunsuz kullanıyorum. Görüntüsüde gayet başarılı.