Film/Belgesel Tavsiyesi

Türker Akgün

Moderator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
13,578
Tepkime puanı
15,116
Yaş
44
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar,

Netflix platformunda izledim, muhtemelen başka platformlardan da izlenebilir durumdadır. Tavsiye ederim.

Ben asıl neye çok şaşırıyorum size söyleyeyim. :rolleyes: Boeing gibi bir dev oradayken nasıl yayınlanabilir böyle bir belgesel. :eek:

Belki rastlamışsınızdır kraliyet ailesinin yaşantısını anlatan " Crown " diye bir diziye. Daha Elizabeth hayattayken üstelik, yayınlamaya başladılar. Dizide neler neler anlatılıyor, özel mözel hiçbir sansür yok. Aklım, sırrım almıyor... :rolleyes: Acaba güçlü olanın karşısındaki herkesi yok etmesini engelleyecek bir sistem falan mı var gerçekten oralarda, yoksa her şey mi bir danışıklı dövüş...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme:
Bu belgeseli ve belgeselde işlenen Boing tarafından yapılan bu inanılmaz hatayı görünce gerçekten de inanamadım. :rolleyes: O gün bugündür uçakla seyahat ederken biraz daha gergin oluyorum ne yazık ki. ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Türker Akgün
Galiba bu belgeseli tesadüfen izledim, ama ne zaman hatırlamıyorum. Şirket kültürü denilen şeyin ne kadar önemli olduğu ve baştaki kişilere göre nasıl değiştiğinin çok güzel anlatımı. Her zaman en önemli unsur insan faktörü. Birilerinin hırslarının bedelini de masum ve alakasız insanlar ödüyor.

Bu arada, NatGeo'daki Uçak Kazaları Raporu belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. İnsan acaba hiç uçağa binmesem mi diyor.