Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış hatırlamıyor isem, Fly Sky markası Turnigy 9X orjinal hali. Ama model ve tip olarak daha önce hiç görmedim. Pek kullanan olmaması ilerde sorduğunuz sorulara cevap bulmakta sıkıntı olabilir.
Bir de bu modeli nereden buldunuz, kaç para ? Sanki eski bir model, bu nedenle alıcısını hala bulunur mu emin değilim. Emin olmamakla beraber sizin yerinizde olsam bunun yerine Turnigy 9X düşünürdüm.
Emre bey merhaba, kumanda modelcinin bel kemiği gibidir, bu kumandayı ilk kez görüyorum, zira ayar konusunda sıkıntı yaşadığınız zaman daha hızlı ve kolay çözüme ulaşmak adına yaygın olarak kullanılan markaları tercih etmenizi öneririm, Turnigy-futaba-spektrum gibi...
sağolun arkadaşlar araştırma yaptım çok kullanan da yok eski versiyon bir kumandaymış yurtdışında da genelde uçak için kullananlar olmuş turnigy 9x sipariş verdim herkese teşekkürler...