Duyuru Forum Destek - Abonelik Sistemi ve Reklamsız Kullanım

Bu konu Yönetim tarafından bilgilendirme amacıyla açılmıştır.
@Sezer KARATAŞ destek için yapmış olduğunuz Abonelik işlemi için teşekkür ederiz :RCKolik:

Forum üyelik hesabınız yükseltilmiş olup REKLAMSIZ kullanımın yani sıra abonelere ÖZEL şu özellikleri kullanabilirsiniz.

 
Mehmet, benim destek aboneliği süresi bir seneye yaklaşmıştır herhalde. Bitince uyarı falan alacak mıyız? Hani yenilemeyi atlamamak için soruyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet, benim destek aboneliği süresi bir seneye yaklaşmıştır herhalde. Bitince uyarı falan alacak mıyız? Hani yenilemeyi atlamamak için soruyorum.
Ben de merak ettim şimdi
Oncelikle ilginiz icin tesekkurker abilerim :)

Normalde abonelik bitişinden 1 hafta önce ve süre bittikten sonra sistem tarafından sizlere Mail gönderilmesi gerekiyor.

Fakat yaptığımız testler sırasında bunun çok düzgün çalışmadığını gördük :( Bu nedenle bizlerde kontrol ederek gerekli hatırlatmayı yapmaya çalışacağız.

Abone sisteminin bitmesine az bir süre kaldı. Geçen sene 28 Ağustos tarihinde sistemi başlatmıştık.

Bunun harici sizler de kendi profil sayfanızdan abonelik bitiş tarihini görebilirsiniz abi.





 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Zaman ne çabuk geçiyor :( Abonelik sistemini sanki daha dün hayata geçerdik :eek:

28 Ağustos itibariyle ilk Abonelerimizin, abonelik süreleri doluyor.

Normal şartlar altında sistem 1 hafta önce “Hatırlatma”, süre dolduğunda eğer yenileme yapılmamış ise “Süre doldu” şeklinde mevcut abonelerimize mail gönderecek.

Bu bilgilendirme sistemi forumda default gelen bir özellik değil, extra eklenti kurarak devreye aldık. Fakat sistemin 1-2 küçük sorunu var, yeri gelmişken onu da paylaşalım istedik :

1- Sistem bazen otomatik Mail göndermeyebiliyor. Bu nedenle SADECE emin olmak adına, süresi dolup abonelik yenilemesi yapmayan arkadaşlara, yönetim olarak manual hatırlatma Mesajı göndermeyi planlıyoruz.

Aman yanlış anlama olmasın, bu ısrar ve baskı için değil, otomatik sistemden emin olmadığımız için yapmayı düşündüğümüz bir uygulama :)

2- Otomatik hatırlatma mailli tek tek kişi bazında değilde, o gün süresi dolan kişilere grup halinde gönderim yapıyor. (Mail koruma sistemlerinde Spam olarak kaydedilmenin önüne geçmek için bu şekilde dizayn edilmiş diye düşünüyoruz)

Şimdilik bu kadar. Konu hakkında ilerleyen günlerde yeniden görüşmek üzere :D
 
Bu yılki abonelik tutarımız nedir acaba. Mail gelmeden yatıralım. :D
Son dönemdeki yüksek enflasyona rağmen bizde zam yok abi ;D Geçen sene ile aynı :)

1 Yıllık destek paketimiz : $12 = 70 TL

Bu arada ABONELIK işlem detaylarını da hatırlayalım

 
Bu sene değişiklik yapalım dedik ve geçen seneden farklı olarak SAYI yerine yeni abone olan / aboneliği yenileyen arkadaşlarımızın isimlerini de paylaşalım istedik :)

Destek için aboneliğini yenileyen @Türker Akgün kardeşimize ve yeni abone olan @kenan özendi arkadaşımıza teşekkür ederiz :RCKolik:
 
Son düzenleme: