yucel Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 110 Tepkime puanı 1 11 Kas 2012 #1 Hüseyin Gencer hocamızın nurtopu gibi bir kızı olmuş. Allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum DENİZ kızımıza. [attachimg=1] Ekli dosyalar Deniz.jpg 169.9 KB · Görülme: 26
Hüseyin Gencer hocamızın nurtopu gibi bir kızı olmuş. Allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum DENİZ kızımıza. [attachimg=1]
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,698 Tepkime puanı 43,631 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 11 Kas 2012 #2 Ynt: Forumun yeni üyesi Yeni üyemiz DENIZ hanıma hosgeldin der, uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim Hüseyin abi allah analı babalı büyütsün. Darısı olmayanların başına
Ynt: Forumun yeni üyesi Yeni üyemiz DENIZ hanıma hosgeldin der, uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim Hüseyin abi allah analı babalı büyütsün. Darısı olmayanların başına
gencer007 Çalışkan Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 264 Tepkime puanı 307 Yaş 53 Konum izmir 11 Kas 2012 #4 Ynt: Forumun yeni üyesi Ekli dosyalar Fotoðraf2403.jpg 169.9 KB · Görülme: 4
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,698 Tepkime puanı 43,631 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 11 Kas 2012 #5 Ynt: Forumun yeni üyesi Ha maşallah. Tipki sen abi Resmi ilk mesaj da ilave ettim
A altan Guest 11 Kas 2012 #6 Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer YUCEL' Alıntı: Hüseyin Gencer hocamızın nurtopu gibi bir kızı olmuş. Allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum DENİZ kızımıza. [attachimg=1] Genişletmek için tıkla ... Maşallah Maşallah Allah iki evladınızı da size bağışlasın hayırlı ömürler versin.
Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer YUCEL' Alıntı: Hüseyin Gencer hocamızın nurtopu gibi bir kızı olmuş. Allah analı babalı büyütsün . Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum DENİZ kızımıza. [attachimg=1] Genişletmek için tıkla ... Maşallah Maşallah Allah iki evladınızı da size bağışlasın hayırlı ömürler versin.
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,689 Tepkime puanı 15,281 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 11 Kas 2012 #7 Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Hay maşşallah Hüseyin Abi, tebrik ederim. İsmi de kendi gibi çok güzel Allah sağlıklı, mutlu, up uzun bir ömür versin ona...
Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Hay maşşallah Hüseyin Abi, tebrik ederim. İsmi de kendi gibi çok güzel Allah sağlıklı, mutlu, up uzun bir ömür versin ona...
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,577 Tepkime puanı 6,171 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 12 Kas 2012 #8 Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Demek Deniz nihayet geldi, gözünüz aydın Hüseyin. Güzel bir dünyada analı babalı büyüsün, sağlıklı, uzun ömürlü olsun. Geçen hafta gelmedi ama, bu hafta hava güzel olsaydı muhtemelen sahada gelecekti kendisi.
Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Demek Deniz nihayet geldi, gözünüz aydın Hüseyin. Güzel bir dünyada analı babalı büyüsün, sağlıklı, uzun ömürlü olsun. Geçen hafta gelmedi ama, bu hafta hava güzel olsaydı muhtemelen sahada gelecekti kendisi.
L l3ycerkez Guest 12 Kas 2012 #9 Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Hüseyin Bey ; Gözünüz aydın efendim Allah Analı Babalı büyütsün.
Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Hüseyin Bey ; Gözünüz aydın efendim Allah Analı Babalı büyütsün.
T Tolga Guest 12 Kas 2012 #10 Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Tebrik ederim, ailenizin yeni üyesi ile de nice uçuşlu günler dilerim
Ynt: Forumun yeni üyesi : Deniz Gencer Tebrik ederim, ailenizin yeni üyesi ile de nice uçuşlu günler dilerim