[Foto]: GOBLIN 380 YENİ KANOPİ

efsunkar3356

Kıdemli Uye
GOBLIN 380 YENİ KANOPİ

ESKİŞEHİRDE GEÇİRDİĞİM, SİNYAL KESİLMESİ SEBEBEİYLE ANA PALLERİM VE CANOPİ BİRAZ ZARAR GÖRDÜ. BENDE GOBLİN 380 NİN KIRMIZILI KANOPİSİNE GÖZ KOYDUM. PALLERİDE ZEAL KIRMIZI ALDIM. BEN BUKADAR YAKIŞACAĞINI UMMUYORDUM. BUGÜN YAPTIĞIM UÇUŞ DA HAVADA İNANILMAZ GÜZEL GÖZÜKÜYOR VE BELİRGİN KEŞKE DAHA ÖNCE ALSAYMIŞIM.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Cok guzel olmus Erhan. En sevdigim goblin kanopisi tipi bu

Masallah guzel gunlerde kullanmanizi dilerim.

Bi sorum olucakti sadece gorsel amacli mi taktiniz yoksa darbe ye karsi da bi korumasi var mi

Ferhat Ünal' Alıntı:
Masallah guzel gunlerde kullanmanizi dilerim.

Bi sorum olucakti sadece gorsel amacli mi taktiniz yoksa darbe ye karsi da bi korumasi var mi

KANOPİ HELİKOPTERİ HAVADA HEM GÖRSEL OLARAK HEMDE PİLOTAJ AÇISINDAN GEREKLİ. TABİ KORUYORDA. YANİ CEVABIM HEPSİ

Hayırlı olsun Erhan. Umarım birdaha teknik bir sorunla karşılaşmazsın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun Erhan usta inşallah bir daha Kırım Yaşamaz sin, sinyal neden kesti acaba bir tespitin oldumu?

SM-G900F cihazımdan gönderildi

''Al olsun, 5 kuruş fazla olsun'' diye boşuna dememişler :laugh:

Hayırlı olsun Erhan, bir daha kırım yaşamazsın inş. ;)

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Hayırlı olsun Erhan. Umarım birdaha teknik bir sorunla karşılaşmazsın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sağolasın abi . herşeyin hayırlısı. bak şimdi böle daha güzel oldu. :)

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Hayırlı olsun Erhan usta inşallah bir daha Kırım Yaşamaz sin, sinyal neden kesti acaba bir tespitin oldumu?

SM-G900F cihazımdan gönderildi

helikopterin elektiriğini kesdikten sonra kumandanyı kapatmadan, tekrar heliye elektirik verdiğim için fail safe modunda geçmiş. satalitler yanıp yanıp sönüyor yani. belli mesafeyi aşınca heli kesti elektiriği.

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
''Al olsun, 5 kuruş fazla olsun'' diye boşuna dememişler :laugh:

Hayırlı olsun Erhan, bir daha kırım yaşamazsın inş. ;)

sağolasın, yakıştı valla.

Bu canopy 570 Cok benzediginden midir nedir :laugh: benim de en favori canopy rengim :thumbup: Hayirli olsun kardesim, Allah kirim yuzu gostermesin insallah :thumbup: Videosunu da merakla bekliyoruz bakalim dedigin kadar olmus mu :D

:saygilar: Erhan kardeşim öncelikle geçmiş olsun ,bu renk benimde favorim,sinyal kesilmesini bende yaşadım, güle güle kullan kardeşim ,çok yakışmış. :agreed:

Çok sağolun teşekkürler. Odanın önünden her geçtiğimde bakıyorum valla. :) :)

Hayırlı uğurlu olsun Erhan, gerçekten çok yakışmış. :halay: :halay:

Güzel günlerde uçur inşallah. :thumbup:

Goblin kanopilerini hiç beğenmezdim. Ama bu fotoğraflardaki pal ve kanopi uyumunu görünce çok etkilendim. Vay be, bir pal nelere kadirmiş.
Yüzüne bakmadığım kanopi bir anda en güzeli oldu. Müthiş bir ahenk var, güle güle kullanın. :RCKolik:

Çok sağolun. Evet pal ve canopi uyumu çok çeşit etkiliyor . Özellikle havada iken yaptığım hareketlerde direk gözümü alıyor. Bu çok hoşuma gitti.