Bugün 4 mevsimi yaşatan bir günde süper bir buluşma oldu
İstanbuldan Mordo abi Özkan abi, Eskişehir den Emre abi, Kocaeliden ben, Mustafa Hacılar, Mustafa Çakmak ve Şafak'ın katılımı ile kalabalık diyebileceğimiz bir katılım vardı 
Uçuşlar, problem çözme çabaları, çay kahve hoş sohbet. Gerçekten çok keyifli bir gündü.
Problem çözme işini sağolsun Nitrocular o kadar abartılar ki
, resimlerden ve videodan görüleceği üzere sahada LEHIM bile yaptılar
Tüm gün onların koşturmasını gördükçe "Nitro Pişmanlıktır" lafını daha iyi anladık
Tabii ki işin şakası bunlar. Uçtuklarındaki duman ve ses tüm çabaları fazlası ile hak ediyorlar
ve son dönemde iyice unutulan nitro olayına iyi ki dahil oldular diyor ve teşekkür ediyoruz 
Genel anlamda saha 1 dak boş kalmadı diyebiliriz. Mesela ben epey bir süredir 9 pil hiç uçmamıştım. Hemen hemen herkes özlediğimız uçuş keyfine sonuna kadar vardık ve çok şükür kırımsız bir şekilde günü tamamladık
Videolar PAZARTESI'ye :-\ Şimdilik resimleri paylaşalım
Bu arada özel pozlar için Şafak kardeşimiz ellerine sağlık diyorum

Uçuşlar, problem çözme çabaları, çay kahve hoş sohbet. Gerçekten çok keyifli bir gündü.
Problem çözme işini sağolsun Nitrocular o kadar abartılar ki

Genel anlamda saha 1 dak boş kalmadı diyebiliriz. Mesela ben epey bir süredir 9 pil hiç uçmamıştım. Hemen hemen herkes özlediğimız uçuş keyfine sonuna kadar vardık ve çok şükür kırımsız bir şekilde günü tamamladık

Videolar PAZARTESI'ye :-\ Şimdilik resimleri paylaşalım
Bu arada özel pozlar için Şafak kardeşimiz ellerine sağlık diyorum

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol