Delikopter' Alıntı:İşte bu hobinin en nefret ettiğim tarafıda bu, milyarlık modelin hayatı 30 dolarlık servoya bağlı, o model benim olsaydı günlerce içer yas tutardım
Üstad dedektif gibisin valla senden hiçbirşey kaçmaz. Sana tamamen katılıyorum, bencede kırım sebebi pilotaj...Mesut AKIN' Alıntı:bence servo arızası değil, pilot gururuna yedirememiş olabilir keza servo arızası bile olsa rudder yüzünden düşmüş gibi görünüyor...
Türker Akgün' Alıntı:Üstad dedektif gibisin valla senden hiçbirşey kaçmaz. Sana tamamen katılıyorum, bencede kırım sebebi pilotaj...
Mesut AKIN' Alıntı:Hüseyin 30 dolar ne HK servomu böyle uçaklar için olan kaliteli servolar nerden baksan 100 150 dolar
bence servo arızası değil, pilot gururuna yedirememiş olabilir keza servo arızası bile olsa rudder yüzünden düşmüş gibi görünüyor, foto ekliyorum rudder uçağı yere yönlendirecek şekilde açılı duruyor , bence pilot Kılıç diğer adı ile Knife denilen hareketi yapacakmış ama yönünün karıştırmış gibi duruyor, haa rudder bu şekilde takılı kalsa bile aileronla düzeltip yan bir şekilde uçabilir ve inebilirdi, rudder uçakta çok gerekli olan birşey değil helikopterdeki gibi büyük bir özelliği yok