Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar 3D bir model uçak yapmak istiyorum hobiye yeni başladım uçuş konusunda da pek tecrübeli sayılmam bu nedenle bana önerebileciğiniz kullanması kolay olan model hangisi olur
3D baskı model soruyorsanız başlangıç için önermem. Kolay dağılıp insanı soğutabilir. İdeali ahşap, olmuyorsa köpük veya depron türü malzemeden yapılan uçaklar. Forumda bolca bilgi var bunlar hakkında.
Sümer Bey'e tamamen katılıyorum, haddim olmadan bir de ilave;
Yapım tekniği değil de uçuş karakteristiği olarak 3D (aşağıdaki linkdekine benzer uçuş, bir nevi havada teyyareyle saçmalamak gibi bence ) bir uçak düşünüyorsanız yeterli pilotaj tecrübesi olmadan daha da tehlikeli olur.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Cevaplarınız için teşekkür ederim aslında fotoblok ile yaptığım bir uçağım var ama nekadar dikkat etsemde yapım esnasında oranları kaçırdım. Bu nedenle 3d model ve speedybee f405 wing kartı ile daha hatasız ve kararlı uçuşa sahip bir modele sahip olabilirim diye düşünmüştüm.
Cevaplarınız için teşekkür ederim aslında fotoblok ile yaptığım bir uçağım var ama nekadar dikkat etsemde yapım esnasında oranları kaçırdım. Bu nedenle 3d model ve speedybee f405 wing kartı ile daha hatasız ve kararlı uçuşa sahip bir modele sahip olabilirim diye düşünmüştüm.
Hocam fotoblok ile yapmanız daha iyi olacaktır. Ufak düşüşlerde kırım yaşamazsınız. Birçok videolu kaynak internette mecvut zaten bakmışsınızdır. Aslında yapılanların dışına çıkmadan uygularsanız kararlı uçuşa sahip bir trainer modeliniz olur. Özelden yazarsanız yardımcı olmak isterim ben de fotoblok ile defalarca uçak yapıp kaza kırı yaşayarak tecrübe ettim.