Herkese merhabalar 
Cengiz okkalı kardeşimden Goblin 380, Graupner MZ-24 ve Graupner GR-18 Fbl üçlüsünü satın almıştım.
Model, kumanda ve FBL unite hakkındaki daha önceki cengiz' in açtığı konu
Merak edilenler arasında aslında goblin 380 bir yana daha çok Graupner GR-18 Flaybarless sisteminin nasıl çalıştığı olmuştu.
Toplamda 5 uçuş yaptım ve GR-18 hakkındaki düşüncelerim;
Flaybarless bir üniteyi bu kadar çabuk ve kolay ayarladığımı hatırlamıyorum
zahmetsiz bir kurulum kolaylığı var. toplam 15 dakika
Kuyruk Gain ayarı 1 ile 10 arasındaki modele göre değişen değerlerle ayarlanıyor. Ekstra Gyro gain ayarlamanıza gerek yok.
Swashpalate gain ayarı Kuyruk gain ayarı gibi 1 ile 10 arasındaki değerlerle uçuş tarzınıza göre ayarlanıyo.
İlk uçuşta üniteye en az %30 Expo ve en az %70 D/R vermemiz gerekiyo çünkü Kullandıgım en agresif ünite
ama bununda önüne D/R yi düşürerek önüne geçebiliyoruz.
Kumandaya gelecek olursak.
Stickler Spektrum Dx9 dan sonra Çok yumuşak geldi alışmaya çalışıyorum
Ayarları bir spektrum kullanıcısı olarak toplamda 2-3 saatlik bir deneyimle ne kadar kolay olduğunu anlıyorsunuz.
Elinize ilk aldığınızda malzeme kalitesini hissediyorsunuz.
Stick konumu bana göre Spektrum kumandalardan çok daha iyi konumlandırılmış.
Uçuş sırasında MP3 dinleyebiliyorsunuz.
Kumanda üzerinde 4000 mah lipo bulunmakta ama kullanım süresi yaklaşık full kullanımda 3-4 saat
İstediğiniz kanala istediğiniz switchleri atayabiliyorsunuz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa buyurun sorun
Bugun iş çıkışı uniteyi ayarlamak için birkaç uçuş yaptım. Ünitenin karakteristiği hakkında belki sizlere yardımcı olur.
İlk uçuşlarda Swash gain 0, kademeli olarak maxımum 10 değerine kadar yükselttim.
Tam olarak ayarları oturtmuş değilim tecrübe edindikçe uçuş videolarını paylaşmaya çalışırım.

Cengiz okkalı kardeşimden Goblin 380, Graupner MZ-24 ve Graupner GR-18 Fbl üçlüsünü satın almıştım.
Model, kumanda ve FBL unite hakkındaki daha önceki cengiz' in açtığı konu
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Merak edilenler arasında aslında goblin 380 bir yana daha çok Graupner GR-18 Flaybarless sisteminin nasıl çalıştığı olmuştu.
Toplamda 5 uçuş yaptım ve GR-18 hakkındaki düşüncelerim;
Flaybarless bir üniteyi bu kadar çabuk ve kolay ayarladığımı hatırlamıyorum
Kuyruk Gain ayarı 1 ile 10 arasındaki modele göre değişen değerlerle ayarlanıyor. Ekstra Gyro gain ayarlamanıza gerek yok.
Swashpalate gain ayarı Kuyruk gain ayarı gibi 1 ile 10 arasındaki değerlerle uçuş tarzınıza göre ayarlanıyo.
İlk uçuşta üniteye en az %30 Expo ve en az %70 D/R vermemiz gerekiyo çünkü Kullandıgım en agresif ünite
Kumandaya gelecek olursak.
Stickler Spektrum Dx9 dan sonra Çok yumuşak geldi alışmaya çalışıyorum
Ayarları bir spektrum kullanıcısı olarak toplamda 2-3 saatlik bir deneyimle ne kadar kolay olduğunu anlıyorsunuz.
Elinize ilk aldığınızda malzeme kalitesini hissediyorsunuz.
Stick konumu bana göre Spektrum kumandalardan çok daha iyi konumlandırılmış.
Uçuş sırasında MP3 dinleyebiliyorsunuz.
Kumanda üzerinde 4000 mah lipo bulunmakta ama kullanım süresi yaklaşık full kullanımda 3-4 saat
İstediğiniz kanala istediğiniz switchleri atayabiliyorsunuz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa buyurun sorun
Bugun iş çıkışı uniteyi ayarlamak için birkaç uçuş yaptım. Ünitenin karakteristiği hakkında belki sizlere yardımcı olur.
İlk uçuşlarda Swash gain 0, kademeli olarak maxımum 10 değerine kadar yükselttim.
Tam olarak ayarları oturtmuş değilim tecrübe edindikçe uçuş videolarını paylaşmaya çalışırım.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol