- İlgi Alanı
- Heli

tercih ettim,ikon gerçekten güzel bir sistem,anti titreşim özellikli olduğu için çok güzel çalışıyor ve kurtarma modu hiç sorunsuz çalışıyor,insanın elinin altında böyle bir sistem olması,güven verici,
ben dışardan parça parça ,elektronik almak yerine ,pilot tr den hepsini peşin alıp ,taksit taksit ödüyorum,yani zaman kısalması ve yedek parça sıkıntısı olmadan ,çalıştım , motor ve escyi konnektör kullanmadan direk lehimledim ki ,içim daha rahat olsun diye ,connektör olarak ta 6mm. rcppropuls kullandım ,oldukça kaliteli,bec olarakta 14s 10a output skyrc kullandım,pilimizde gens ace 12s
5000 mah pil kulandım ve pile kızaklı sistem uyguladım,takması çıkarması pratik oluyor,ve ilk pal sesinide duyduk ,maiden uçuşuda birazdan ekliyeceğim ,alan dar olduğu için fazla açılamadık kış
günü bunada şükür, şimdilik bu kadar ,hepinize kırımsız uçuşlar diliyorum,unutmadan kiti bulmamda yardımcı olan Erhan kardeşime,elektronik ve setupta yardımlarını esirgemeyen Deniz Sert kardeşime çok teşekkürler ediyorum.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol