GOBLIN SPEED HAVADA KUYRUK RODU AYRILMASI. KIRIMA AZ KALA :):):)

efsunkar3356

Kıdemli Uye

EN AZ 30-40 UÇUŞ YAPTIĞIM GOBLİN SPEED BUGÜN 2. UÇUŞUMUN ORTASINDA CARBON KUYRUK ROUD'U SERVO TARAFİNDEKİ YAPIŞTIRILDIĞI YERDEN AYRILMIŞ. BİR ANDA HELİ DÖNMEYE BAŞLAYINCA CAYIR CAYIR İLK ÖNCE DÜŞÜK KAFA TURUNA ALDIM. BÖYLECE STABİLİTE Yİ SAĞLADIM. TABU BU ARADA DA KARAR VERMEK İÇİN KENDİME ZAMAN ARALIĞI TANIDIM. BU DEDİĞİM TABİ 4-5 SANİYE :lol: :lol:. ARDINDAN TEKRAR IDIL 2 YE ALIP YÜKSELDİM VE ARDINDAN CARESİZCE HOLD U ÇEKTİM. YAKLAŞIK 40-50 METRE YÜKSEKLİKTEN YATAY ŞEKİLDE SÜZÜLEREK AUTORATASYON LA İNDİM. ÇOK ŞÜKÜR SADECE SOL İNİŞ TAKIMI EĞİLEREL KIRILDI. BAŞKADA BİR SIKINTI YOK. NE DİYELİM KİMSEYE ZARAR GELMEDEN BU SÜPRİZDEN ÇIKTIK.

22. SN YEDEN SONRA OLAY MEYDANA GELDİ.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Erhan bununla gecmis olsun kardeşim %p
bu sekilde inmenin pilotajla cok etkisi var soguk kanli adammissin vesselam :bravo:
hem gecmis olsun dileklerimi iletip hem de tebrik ediyorum valla :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Erhan bununla gecmis olsun kardeşim %p
bu sekilde inmenin pilotajla cok etkisi var soguk kanli adammissin vesselam :bravo:
hem gecmis olsun dileklerimi iletip hem de tebrik ediyorum valla :saygilar:

TEŞEKKÜR EDERİM. O ANDA BAŞKA ÇAREM OLMADIĞINI ANLAYINCA (SAĞ SOL HAREKET VEREREK TEST ETTİM KUYRUĞU AMA HİÇ TEPKİ YOKTU) DERİN BİR NEFET ÇEKERE HOLDÜ ÇEKMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOKTU. ZATEN KUMANDAYI NASIL KENDİME ÇEKTİĞİMİ GÖRMÜSSÜNDÜR. :halay: :halay: :halay:

KİMSENİN BAŞINA GELMESİN NE DİİM.

Erhan çok geçmiş olsun.Allah korumuş.

Çok geçmiş olsun. Şükür ki güzelim mpdele pek bişey olmamış. Bu gün ben de kırım riski atlattım. Başka bir konuda paylaşırım.

Benim de başıma gelşmişti ben modeli sağlam indirememiştim,model deli gibi etrafında dönmeye başlamıştı,o zamanlar pilotajım da şimdiki kadar iyi değildi,şimdi başıma gelse belki kurtarırım ama yine de kalsın :) o gün kırdım modeli ama yine de çok fazla bi hasar olmamıştı(pal,şaft,iniş takımı dişli ),sanırım senin modelde semazenler gibi dönüyordu...

Erhan cok gecmis olsun, ayrica helal olsun. :) hicbisey olmamis gibi indirmissin modeli. Benim trex 700'de kuyrugu kaybetmistim, bir sekilde skidin ustune oturtmustum ama skid ve paller gitmisti, skid giderken pillerden birini de delerek yaninda goturmustu. Tekrar gecmis olsun ve bravo.

çok geçmiş olsun erhan iyi pilotajla kurtarmışsın kırımsız uçuşlar inşallah :saygilar:

Geçmiş olsun erhan ustam allah beterinden saklasın.

Erhan geçmiş olsun. Çok şükür kazasız belasız indirmişsin helikopteri. :bravo:

O durumda tekrar idle-2 ye geçip modeli yükseltmeyi ve holdu çekip otorotasyon yapmayı çok az kişi yapabilirdi tebrikler :thumbup:

Modeli yükseltmişte olsan o " HOLD " çekme anı eminim çok acı verici olmuştur. :) Dediğin gibi kimsenin başına gelmesin...

geçmiş olsun Erhan,ucuz atlattığına sevindim.Goblin de en aptalca bulduğum kuyruk rod'nunun yapıştırılması.Güvenemediğim için sonrasında eklediğim linkteki upgrade rodu aldım..

Çok geçmiş olsun Erhan valla bu sıralar çoğu kişi havada bi sorun yaşıyor geçen bende mini titan la uçarken havada kuyruk servosu gitti indirene kadar canım çıktı nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim :laugh: tekrardan tebrikler :thumbup:

Geçmiş olsun Erhan gerçekten süper bir iniş olmuş tebrikler. :thumbup:

Geçmiş olsun Erhan usta Pilotaj a bravo diyorum.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Erhan Bey geçmiş olsun....Gerçekten o anda idle-up açıp , modeli yükseltip hold çekmek , çoğumuzun yapabileceği bir reflex değil.İyi pilotajla az hasarlı kırım atlatmak herhalede ancak bu kadar olur.....Gelmiş geçmiş olsun.......