Haşim YILMAZ-tanisma

Katılım
30 Haz 2013
Mesajlar
68
Tepkime puanı
0
Yaş
44
İlgi Alanı
Uçak
Herkese selamlar,
Kocaeli'den Hasim Yilmaz. 33 yasindayim. Kartepede yasiyorum. Cengiz Topelde ucak pilotuyum. Kucuk yaslardan beri hayalim olan meslegi suan icra etmenin zevkini yasiyorum. Simdi de hayalim olan hobiye ilk adimlarimi atiyorum. Dun yapilan Arslanbey bulusmasinda tanistigim degerli hocalarim ve arkadaslarimin yardimlariyla bu hobimi iyi seviyelere cikarmayi hedefliyorum.
Suan thkdan aldigim wingtiger modelini ucuruyorum. Son donemlerde ara vermistim insallah tekrar baslarim. Ayrica bitirebilirsem deprondan T-38 egitim jeti modelini yapiyorum. Insallah kisa surede bitirebilirim ve ucurabilirim.

Herkese saygilarimi sunuyorum...
 
Haşim YILMAZ-tanisma

Aramıza hoşgeldiniz Haşim Bey,

Sizin için pek zor olacağını sanmam bu hobinin. :laugh: Eminim bizlerde modelciler olarak sizin bilgilerinizden faydalanacağız.
İlk fırsatta görüşmek üzere, keyifli forumlar. :saygilar:
 
Haşim YILMAZ-tanisma

Aramıza hoşgeldiniz Haşim bey , çok fazla zorlanacağınıza inanmıyorum , tek farkı içinden değil de dışından yöneteceksiniz hepsi bu , diğer kuralların hepsi aynı zaten :laugh:
Güvenlik kurallarımızda çok basittir , sizinki gibi sayfalar dolusu güvenlik protokollerini uygulamanıza gerek yok , bu arada sizin bilgilerinizden de faydalanmak isteriz , bu manada forumumuzu renklendirirseniz şeref duyarız... :saygilar:
 
Haşim YILMAZ-tanisma

Aramıza hoşgeldin Haşim kardeşim.

Umarım Cumartesi günü geldiğine deymiştir. Aramızda gerçek uçucu biri olması memnuniyet verici. Hem meslek hem hobi olarak havacılık ile uğraşan ender şanslı kimselerden olduğunu düşünüyorum. Forumumuzu incelediğinde ve buluşmalara katıldığında birçok temel bilgiye ulaşabilirsin. Ayrıca kurallar, sevgi ve saygı çerçevesinde gerekli desteği bulabileceğinden emin olabilirsin. Bunun yanında bizimde senden alabileceğimiz çok şey olduğundan kuşkum yok.

Tekrar hoşgeldin.
 
Haşim YILMAZ-tanisma

Herkese cok tesekkur ederim. Bende aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum. Ucuculukla ilgili bilgilerimi paylasmaktan buyuk zevk duyarim. Elimden geldigince tum bulusmalara katilmaya caliscam. Insallah orlarda da gorusup sohbet edebiliriz. Ve kirimsiz ucuslar yapariz.

Saygilarimla... :saygilar:
 
Haşim YILMAZ-tanisma

Hasim bey,

Forumumuza ve aramiza hos geldiniz :saygilar:
 
Haşim YILMAZ-tanisma

Tesekkurler Mehmet Bey. En kisa zamanda tanismak umidiyle. Saygilar..
 
Ynt: Haşim YILMAZ-tanisma

Hoşgeldiniz foruma