Tevfik abi ne alırsan al , hepsiburada'dan alma............Ellerinde olmayan ürünü stokta var gösterip kredi kartından çektiriyorlar , ondan sonra ürünü 1 aya kadar ancak tedarik edip gönderiyorlar.Sen tabi alım esnasında bir kullanım sözleşmesi onaylıyorsun mecburen.Karınca destanı gibi minicik yazılı ve uzun sözleşmeyi tabiki okumuyorsun da.Sonra ürününüz hazırlanıyor kargoya verilecek yazısına 1 hafta kadar baktıktan sonra sıkılıp müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorsun, aaaa o da ne , şöyle açık seçik , bir seferde görünebilen , en minik esnafların bile internet sayfalarında daha rahat bulunan iletişim ya da müşteri hizmetleri numarasını , kılı kırk yararak zar zor buluyorsun.Arayıp lütfedilirse onlarca telefondan sonra bir görevli telefonu açıyor ve sana şikayetini mail olarak göndermeni söylüyor , ve sinir katsayını maksimum seviyelere çıkarıyor.Kızıyorsun , para iadesi almak için siparişi iptal edeyim derken , bir de şöyle bir sürpriz oluyor.Senin kartından atıyorum 900 liralık bir ürün karşılığında , 9 taksit parayı çekiyorlar.Sende 100 lira aylık taksit öderim diye düşünüyorsun ama , alımı iptal edince sana paran 900 lira olarak iade olmuyor.Sana her ay 100 lira olacak şekilde 9 aylık taksitlerle iade yapıyor.Tabi doğal olarak limitin de bundan etkilenmiş oluyor , hadi ben vazgeçtim başka yerden alayım demen için , kartında bir 900 lira daha limit olması gerekiyor ki , alışveriş yapabilesin......

Yaaa , neyse işte böyle , bence bir kere daha düşün abi........