headless mode sorunu!

cetindevrim

Yeni Uye
Merhabalar. Model uçak ve heliden sonra Qadrocopter işine girdim. MJX X101 Qad getirttim. Ürünün özellikleri arasında headless mode ve tek tuş geri dönüş özelliği var. Fakat headless mode aktif değil. Ne yaptıysam aktif edemedim. Bu headless mode aktif etmek içiin ayrı bir ayar veya bind gibi bir işlem var mı? Bilgili arkadaş ve abilerim yardımcı olursa sevinirim.

headless mode sorunu!

Manual Sayfa-12 anlatılmış.

Kumanda ile iletişim sağlantıktan sonra, kumandaki Sağ üst köşedeki butona 2 san basılır. Bu sırada 2 beep sesi duyulur ve ekranda "Stick Mod" yazısı sanıp söner. Quadro üzerindeki ışıklar
sabitten yanıp sönmeye başlar. Bu Quadronun "Headless Mode" girdiğini gösterir.

"Headless Mode" iken yine aynı butona 2 san basılır ise, yine 2 beep sesi duyulur ve ekrandaki "Stick mod" yazısı sabit hale gelir.Quadro üzerindeki ışıklar sabit yanar. Bu Quadronun "Headless Mode" çıkıldığını gösterir.

headless mode sorunu!

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Manual Sayfa-12 anlatılmış.

Kumanda ile iletişim sağlantıktan sonra, kumandaki Sağ üst köşedeki butona 2 san basılır. Bu sırada 2 beep sesi duyulur ve ekranda "Stick Mod" yazısı sanıp söner. Quadro üzerindeki ışıklar
sabitten yanıp sönmeye başlar. Bu Quadronun "Headless Mode" girdiğini gösterir.

"Headless Mode" iken yine aynı butona 2 san basılır ise, yine 2 beep sesi duyulur ve ekrandaki "Stick mod" yazısı sabit hale gelir.Quadro üzerindeki ışıklar sabit yanar. Bu Quadronun "Headless Mode" çıkıldığını gösterir.

Hocam çok teşekkür ederim.

headless mode sorunu!

Kullanma klavuzu ingilizce. Benim ingilizce tırt. Aynı şekilde tek tuş geri dönüş olayını da çözemedim. Sizin hem tecrube hemde ingilizce başarılı gibi hocam :) Translete kullanım dedim yine anlamsız çeviri yapıyor.

headless mode sorunu!

Hocam vallah sonunda moda girdi ve geri dönüş tuşu aktif oldu. Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz.