Hediyelik CB180D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet SAĞIR

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba arkadaşlar

Elimde bulunan Cb180D 4 kanal heli'yi bu hobiye heves vermiş birilerine hediye etmek istiyorum. Bende boş boş yatacağına birilerine yardımcı olsun istedim. Helinin alıcısı,motoru ve main gear sıfır takılmıştır ve hiç uçuş yapmamıştır. Sadece kuyruk pali ve pil alıp kullanabilirsiniz. Kuyruk palini ben elimle sökmek isterken yanlışlıkla kırdım.

Hediyelik CB180D

Bu davranışınız açıkcası beni çok mutlu etti bu hobiye başlamak isteyip de maddi durum yüzünden bir türlü başlayamayan yaşıtlarım mevcut. Umarım cihaz hobiyi gerçekten seven ve cihaza değer verecek birine gider...

Hediyelik CB180D

Tebrikler ahmet abi bu hediye isi aldi basini gidiyo valla ins boylece devam ederde iyice kaynasir kalabaliklasiriz bu hobide yeni arkadaslar katariz aramiza

Hediyelik CB180D

Gercekten guzel ve ornek bir davranış daha. Ahmet bey teşekkur ederiz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hediyelik CB180D

Gerçekten örnek bir davranış daha. Tebrikler. Umarım bu tarz arkadaşlarımızın iyi niyetleri suistimal edilmeden gerçekten ihtiyacı olan birine gider.

Hediyelik CB180D

abi kimseye vermediysen ben talibim bizim burda hobiyle uğraşmak isteyen elinde model olmayan bir arkadaş var en azındna başlangıç için iyi bi model olur

Hediyelik CB180D

tayip demir' Alıntı:
abi kimseye vermediysen ben talibim bizim burda hobiyle uğraşmak isteyen elinde model olmayan bir arkadaş var en azındna başlangıç için iyi bi model olur

İletişim bilgilerini özel mesajla gönderirsen yollayayım.

Hediyelik CB180D

abi hediyen için çok saol arkadaş çok sevinecek senin hediyene ben quadla uğraştığım için benim başlamasını çok istedim ama kendisi kabul etmedi heli istiyodu senin sayende modeli olacak

Hediyelik CB180D

bu hediye konuları cidden güzel :) kaynaşmayı birlikteliği beraberliği arttırıcı aktiviteler :)

Hediyelik CB180D

Aynen Yusuf :) Arkadaslar gönderim ve alım işlemleri bitince haber verin, konuyu arsivleyelim.

Hediyelik CB180D

çok güzel konu ustam hayrına hediye edebileceğin rahatsız kardeşimiz var dilerseniz ona verebiliriz. :) / verilmiş sanırım okumadan yazdım :RCKolik:

Hediyelik CB180D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aynen Yusuf :) Arkadaslar gönderim ve alım işlemleri bitince haber verin, konuyu arsivleyelim.

Gönderdim Mehmet bey. Muhtemelen yarın ellerinde olur.

Hediyelik CB180D

abi paket elime ulaştı bu sabah ama daha açıp bakmadım allah nasip ederse akşama açıp bakıcam hediyen için tekrar çok teşekkür ederim

Hediyelik CB180D

paketi öğle arası inceledim abi çok güzel paketlemişsin hediye için çok teşekkür ederiz en yakın zamanda kuyruk pali temin etmeye çalışıcam fatih abi çok sevinecek heliyi alınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...