A altan Guest 10 Ocak 2013 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Kaçak uçuşun dibi
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 11 Ocak 2013 #2 Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Altan, helal olsun diyorum, hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun. Bir de çekimi Miss yerine Wing Dragon ile yapsaydın süper olurdu...
Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Altan, helal olsun diyorum, hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun. Bir de çekimi Miss yerine Wing Dragon ile yapsaydın süper olurdu...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,855 Tepkime puanı 43,755 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 11 Ocak 2013 #3 Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Kar, yağmur, çamur demeden her daim, her ortamda uçan Altan Bey. Seni canı gönülden tebrik ediyorum
Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Kar, yağmur, çamur demeden her daim, her ortamda uçan Altan Bey. Seni canı gönülden tebrik ediyorum
A altan Guest 11 Ocak 2013 #4 Ynt: Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Mehmet Kucuksari' Alıntı: Kar, yağmur, çamur demeden her daim, her ortamda uçan Altan Bey. Seni canı gönülden tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam estağfurullah.Ben ne biliyosam KOMUK ve sizden öğrendim.
Ynt: Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Mehmet Kucuksari' Alıntı: Kar, yağmur, çamur demeden her daim, her ortamda uçan Altan Bey. Seni canı gönülden tebrik ediyorum Genişletmek için tıkla ... Hocam estağfurullah.Ben ne biliyosam KOMUK ve sizden öğrendim.
T Tolga Guest 12 Ocak 2013 #5 Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Altan Abi bu sefer baya yükselmişsin Ama açık havada da görüntü çok güzel olmuş
Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Altan Abi bu sefer baya yükselmişsin Ama açık havada da görüntü çok güzel olmuş
A anfora Yeni Uye Katılım 3 Ocak 2013 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 13 Ocak 2013 #6 Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Kar manzaraları gerçekten insanı sevindiren görüntüler. İçimizdeki çocuk mu acep....
Ynt: Heeeer yeeeerde kar var kalbim sizinle... Kar manzaraları gerçekten insanı sevindiren görüntüler. İçimizdeki çocuk mu acep....