Heliye dönüyorum. Merhaba.

Seenon

Yeni Uye
Katılım
4 May 2017
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Arkadaşlar merhaba. 2010 yılında lama v4 ve cb180z ile başlayan heli hobimi off-road araçlara geçerek bırakmıştım. Geçen gün xtreme mod lu kırık lama v4 ümü görünce tekrar dönmeye karar verdim. Şimdi galiba lama v4 ler falan kalmamış hiç. Ayrıca kimse 4 kanal da tavsiye etmiyor. Benim de kararsız kaldığım nokta bu. Genelde eleştirirler ama ben yanlız yaşarken ev içinde bi seferde 20 dk uçurduğum lama v4 den aldığım keyfi alacağım bi model peşindeyim. 6 kanal similasyon işini de yapmam kesin. 6 kanal heli gelirse açar ev içinde direk çalıştırırım. Buraya da bana tavsiyeniz hangi model olur diye sorarak başlamayı istiyorum. Bu sefer bu işi bırakmaya niyetim de yok. Herkese tekrar merhaba.
 
Heliye dönüyorum. Merhaba.

Merhaba 6 kanal ve 4 kanal kıyaslanamaz derecede farklı uçuş tecrübeleri yaşatır, eğer heliye ciddi şekilde devam edecekseniz kesinlikle 4 kanal olarak herşeyi unutun.

Benim tavsiyem, öncelikle bol, bol sim çalışması ve kırım maliyetlerini düşürmek adına yanına Micro bi model ( CHP 100s, v922, V977 olabilir) bunlarla tam işi kavradıktan sonra, enaz bi 550 modeli ile ileri derecede kendinizi geliştirebilirsiniz.
 
Heliye dönüyorum. Merhaba.

İşte simülasyon yapmayacağımı biliyorum direk evin içinde sürmeye başlarım. Simü olmadan eski tecrübemle önce hover yapıp evin içinde rahatça turladıktan sonra simü yaparım yaparsam. Yani ben hemen sürmeyi düşünüyorum. Bu yüzden yurtiçinden bile alabilirim. Bir de anlaşılan artık lama v4 gibi tek seferde 20 dk sürülen heli yok.
 
Heliye dönüyorum. Merhaba.

Selim bey bana kızacaksınız belki ama eger sim çalışmam diyorsanız bence hiç zaman ve para harcamayın derim.

Yok illa evin içinde uçup keyfime bakacağım derseniz alın bir V911 takılın kafanıza göre.

Ama baştan söyleyeyim 4 kanal ile ilgili forumda ne yazık ki destek veremiyoruz ve herhangi bir şekilde konu açılmasına da izin veremiyoruz ne yazık ki.

Bu arada aklınızda olsun "sürme" terimi sadece arabalar icin kullanılır. Heli ve uçarlar "uçurulur" "sürülmez" :saygilar:


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Heliye dönüyorum. Merhaba.

Hosgeldiniz. Anladigim kadariyla siz heli degil, oyalanacak bir oyuncak ariyorsunuz. Heli bunun icin uygun bir secenek degil...

Heli ucurmak istiyorsaniz, 4 kanallilar ile gecmis tecrubenizi tamamen unutun. Onlar kendisi ucar, siz yon verirsiniz. 6 kanali gercekten sizin ucurmaniz gerekir ki, simulator olmadan mumkun degil