Herkese Merhaba

Oğuz Emre

Yeni Uye
Katılım
3 Şub 2016
Mesajlar
39
Tepkime puanı
12
Yaş
34
Konum
Ankara
İlgi Alanı
Uçak
Öncelikle şablonu doldurarak tanıtıma başlayayım :)

Adı : Oğuz Emre
Soyadı : Özdemir
Nereden : Ankara
Mesleği : Stj. Avukat
Yaş : 26
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak ve Araba
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Henüz yok çünkü çok yeniyim :)
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Google reizden


Herkese merhabalar..Bende küçük yaştan bu yana uzaktan kumandalı oyuncak sevdası vardı ama peder bey hiç almazdı her seferinde beni ağlatmayı ve küstürmeyi tercih ederdi :) bende şimdi kendi paramı az çok kazanmaya başladığımdan dolayı bu hobimi hayata geçirmek istiyorum. :) En büyük sevdam uçaklar. Henüz bir uçak alamadım ama birkaç gün içinde alacağım.. Bu alacağım model köpük yapılı ve elektirik motorlu olacak. Sizlerden gelecek her türlü tavsiyelere açığım.. Uçaktan sonra bir tanede araba almak istiyorum onun zevkide bi başka bence :) Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür eder ve iyi günler dilerim..
 
Herkese Merhaba

Hoşgeldiniz :)

Öncelikle aşağıda vereceğim linkteki konuları gözden geçirmeniz hem zaman, hem de paradan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Özellikle yeni çıkan İHA yönetmeliğini ve güvenlikle ilgili konuları mutlaka okuyun.

 
Herkese Merhaba

Ben de zamanında ilk maaşımı aldığımda bu hobiye girmeye niyetlenmiştim. Ama o zamanlar internet ve çin pek yaygın olmadığı için fiyat olarak yaklaşamamıştım bile :-\

Neyse yeni hobin hayırlı olsun diyelim. Hemen ilk etapta bir simulator kumandası temin edip hemen sim çalışmalarına başla. Sonra yavaş yavaş model ve ekipmanları temin edersin. Her türlü detayı yukarıda Emre kardeşimiz zaten paylaşmış :saygilar:
 
Herkese Merhaba

İlgilerinizden dolayı teşekkür ederim.. Bugün vakit bulmuşken formda dolanmaya başladım ve yardımlaşma konusunda ne kadar iyi olduğunuzu gördüm bunun içinse ayrı bi teşekkür ederim sizlerle.. Şimdilik sizin forumlarda yazdıklarınızdan yola çıkarak kafamda bir şeyler şekillendirmeye çalışıyorum.. O yüzden hepimize kolay gelsin :)
 
Herkese Merhaba

Teşekkür ederim Şafak hoşbuldum :) Sana da iyi forumlar %p
 
Herkese Merhaba

Aramıza Hoşgeldiniz Oğuz Bey.