Herkese merhaba

groupin

Yeni Uye
Katılım
4 Şub 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar, ismim Volkan İstanbul' da yaşıyorum 25 yaşındayım. Özel bir lojistik şirketinde Bilgi işlem uzmanıyım, çocukluktan beri RC araçlara ilgi duyuyorum ve daha küçük yaşlarda bozulan oyuncaklarımı tamir etme hevesindeydim kısacası parçalama sökme takma işlerinde yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar hep ufak çaplı RC arabalarla haşır neşir oldum. 1 ayı aşkın süredir uçan modellere ilgi duydum ve bu sayede büyüklük hevesimden dolayı bir v913 sahibi oldum. Şimdilik herşey yolunda ve evlilik arefesinde olduğumdan dolayı kısıtlı bütçe ile bu hobiye devam etme peşindeyim... Herkese kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim :coolxf: :coolxf:
 
Herkese merhaba

Hosgeldin Volkan, yeni hobin hayirli olsun. Evlilik konusunda da simdiden basarilar ve kolay gelsin :)

Madem yeni basliyor ve kisitli butcen var, sana tahsiyem 60 tl bir sim kumandasi alarak 6 kanal simulator derslerine baslaman. O sira vakit buldukca asagidaki konularda teknik bilgini arttir ve bir ara 6 kanal Micro, V977 alarak pratik yap. Forum olarak V913 gibi 4 kanal helileri hem zaman hem de nakit olarak pek tavsiye etmiyor, aklinda bulunsun ;)



 
Herkese merhaba

Hoşgeldin Volkan,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Herkese merhaba

Değerli yorumlarınız için teşekkürler , hoş bulduk bu arada.. Vakit buldukça teknik kısım ile ilgili elimden geldiğince takip etmekteyim. Sanırım gün geçtikçe bu iş hobi olmaktan çıkacak ve daha ciddi bir işe dönüşecek gibi... :) :)