Herkese selam...!

dyadomraz83

Yeni Uye
Katılım
10 May 2014
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
41
Merhaba. Adım Arslan. İstanbul-Sultangazi'den katılıyorum. 32 yaşında evli bir cocuk babasıyım. Özel bir finans kuruluşunda çalışmaktayım. Bu hobiye; eniştemin yeğenime 3 kanallı bir oyuncak heli alması vesile oldu ;) Gerçi yeğenime benden fırsat kalmadı pek. Daha sonrasında forumlar, videolar derken Alan Szabo Jr.'nin akrobasi uçuşları beni mest etti ve ilk helimi v911 olarak aldım. 4 kanallı almamın sebabi ise hem maliyet hem de zamanla sıkılırmıyım bu hobiden düşüncesiydi. 3 hafta kullandım ve sattım. Bu hobiyi yapmak istediğime karar verdim ve sim + 6 kanallı bir heli + 7ch ve üstü bir kumanda almak istiyorum ( niyetim 3d akrobasi uçuşları ). Şimdilik bütçem 300$-500$ (yurt dışından getirteceğim) civarı. Bütçeyi minumumda tutmak istiyorum. Önceliğim iyi bir kumanda heli clonelardanda olabilir(cx,hk vs.). Okadar çok şey okudumki sonuç hiçbirşeye karar veremedim. Kumanda ve heli kombine tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yardımlarınız için baştan teşekkürederim. Sevgiler saygılar....
 
Herkese selam...!

Merhabalar hoşgeldiniz güzel bir başlangıç yapmışsınız tebrik ederim araştırmacı olmak temkinli davranmak güzel. size tavsiyem forumdan birinden bir 450 edinmenizdir kumandasıyla beraber satanlar olacaktır. :)
 
Herkese selam...!

DenizSERT' Alıntı:
Merhabalar hoşgeldiniz güzel bir başlangıç yapmışsınız tebrik ederim araştırmacı olmak temkinli davranmak güzel. size tavsiyem forumdan birinden bir 450 edinmenizdir kumandasıyla beraber satanlar olacaktır. :)
HB. Açıkçası ikinci el ile başlama taraftarı değilim. tşk
 
Ynt: Herkese selam...!

Merhabalar Arslan bey öncelikle foruma hoşgeldiniz 6 kanallı bir heli ile inanın v911 arasında yani 4 kanallı bir heli arasında kullanım olarak ciddi farklar var bu yüzden heli den önce bir sim kumandası edinip alıştırmalar yapmanız sizin için daha iyi olacaktır gelelim heli konusuna kendinize guveniyorsaniz simden sonra bir 450 size heli alabilirsiniz tabi bütçe ile de orantılı 500 de olur burda dikkat edilmesi gereken husus kumanda Arslan bey kumandayi clone olan kumanda lardan tercih etmemeniz taraftariyim çünkü kumanda bu işte bir demir baş kisacasi kumanda bir Hancı heli ler yolcu :D bütçeyle de orantılı olarak forumdan bir abimizden veya arkadasimizdan bir kumanda veya kumanda + heli almanızı bende Deniz arkadaşım gibi tavsiye ederim ama sizin tercihiniz sıfır ise bunada saygı duyarım ikinci secenek olarak ise sim sonrası küçük bir heli yani V922 veya V977 'de alabilirsiniz bu cihazlarda sizin pilotajiniza daha yardimci olacaktır yurt dışından sıfır olarak düşük maliyet ile getirtebilirsiniz sanırım fiyatlar 97 $ civarında idi ( komple set) . Bu cihazlarda kırım çok kolay değil kırılma durumunda bile yedek parçaları mevcut ve cok uygun :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Herkese selam...!

Mehabalar, foruma hoşgeldiniz keyifli forumlar.
 
Herkese selam...!

Merhaba Arslan Bey, :RCKolik: foruma hos geldiniz.

Simdiden keyifli ucuslar dilerim :saygilar:

Hangi modeli alacaginiza karar vermek icin bana soracak olursaniz forumdaki yeni baslayanlar kismindan arastirmaya bir daha baslayin derim...
 
Herkese selam...!

Hoşgeldiniz. :)

V977 ile başlamanızı; hover, circle, invert uçuşları... hakkıyla yapabildikten sonra trex 450-500 pro dfc, spektrum dx7 se ile devam etmenizi öneririm. Kırımsız uçuşlar, iyi forumlar şimdiden... :RCKolik:
 
YNT:) Herkese selam...!


Slm.Arslan bey. :saygilar:
Aramıza ve :RCKolik: foruma hoşgeldiniz ;)
Saygı değer kardeşleriminde size yazmış olduğu gibi, önce 6 kanal simülatör edinmelisiniz,ne vakit ben heliyle bire bir çalışmak, havada tutabilirim dediğiniz o vakit bütçenize uygun 6 kanallı
bir model alırsınız. :thumbup: Şimdiden hayırlı olsun,başarılar dilerim. :RCKolik:
 
Herkese selam...!

Arkadaşlarımız zaten ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi paylaşmışlar :thumbup: Bu nedenle bana sadece aramıza ve forumumuza hosgeldiniz demek kalmış :RCKolik:
 
Herkese selam...!

Hoşgeldiniz Arslan Bey,

Yeni hobiniz hayırlı uğurlu olsun. :) İhtiyaç duyacağınız bilgilere forumumuzdan ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar: