Herkese Selamlar

ahmetkorumduk

Yeni Uye
Katılım
3 Eki 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
43
aranıza İZMİR'den katılıyorum ben Ahmet KÖRÜMDÜK. bir kamu kurumunda Bilgi İşlem birimindeyim. İşimiz bilgisayarlar, yazıcılar, kablolama bu konuda yardım isterseniz her zaman soru sorabilirsiniz. Yaşımız 35 ve bir süredir arkadaşımın zamanında üniversitede proje için aldığı ve bataryası ile pervaneye ait bazı parçalarını kaybettiği bir hany bee rc bir helikopter var ama kullanım olarak hiç bir şey bilmediğim için nette araştırma yaparken bu foruma takıldım ve ustaların bazı videolarını izledim. Emeklerine sağlık gerçekten çok net ve sade videolar olmuş, inşallah fırsat buldukça takip etmeye çalışıp bir şeyler öğrenmeye çalışacağız, herkese tekrardan selamlar... :)
 
Herkese Selamlar

Aramiza hosgeldiniz Ahmet Bey. Madem yeni bir hobiye basliyoruz o zaman firsat buldukca su konuyu bir goz atalim :saygilar:

 
Herkese Selamlar

Ahmet bey hoşgeldiniz. Keyifli forumlar :saygilar:


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Herkese Selamlar

kesinlikle bu hafta içinde simulasyon için gerekli parçaları temin etmeye çalışıcam ve başlangıç yazılarını da okuyorum. Sırayla ilerlemeye çalışıyorum, tabi zamanım elverdikçe, şimdiden klavyenize sağlık :)
 
Herkese Selamlar

Hoşgeldiniz Ahmet Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar: