Hobilerimizin hayatımız içindeki yeri üzerine

Katılıyorum.Hobilerimizin bizlere kattığı birçok şey olduğu gibi hayattaki başarımızı da arttırmaktadır.Kendimden örnek vereyim önceleri sınavım olduğu dönemlerde uçuşlara gitmezken sınavdan bir gün önce olsa bile uçuşlara gidiyorum.Çünkü hobiye zaman ayırdıktan sonra daha iyi motive ve derslerime daha iyi konsantre olduğumu farkettim.Hatta arkadaş çevremden "Bence hobiyi bir kenara bırak, dersler daha önemli" diyerek evde PubG oynamaktan başka bir şey yapmayan arkadaşlarım var.:) Kısacası ne olduğunun hiçbir önemi yok yeter ki tutkuyla yaptığımız bir hobimiz olmalı.Paylaşım için teşekkürler.:)
 
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. Keyifle dinledim ve aslında bir hobim olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Hobi sizi alır götürür, mutlaka iyi bir yere götürür diyor hoca gerçekten öyle. Bu aralar biraz sekteye uğramış olsa da, öğrendiklerim, paylaştıklarım ve tanıdığım sayısız güzel insan var bu hobiden dolayı geçen güzel anlar var. İnşallah daha da olacak hepimiz için, izleyince aklıma bunlar geldi ve mutlu oldum tekrar teşekkürler paylaşım için.
 
Bugün Prof. Dr. Sinan Canan'ın hobilerimiz ve hayatımızdaki yeri üzerine kısa bir açıklamasına denk geldim.
Bence güzel bir izahat olmuş.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben de keyifle izledim. Prof. Dr. Sinan Canan hocanın farklı konulardaki konuşmalarını çok dinlemiştim. Hobi konusuna değinmesini de ilgiyle dinledim paylaşımınız için teşekkürler.

Bana göre Hobi= Disiplin+planlama+üretim+keyif:D

Hocanın dediği gibi hobi ile uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini farketmeme ve yorgun olsamda fiziki olarak iyi hissetme durumunu bizzat tecrübe ettim. :saygilar:
 
Son düzenleme: