Ihtiyac fazlasi hediyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğulcan kardeşim , çok teşekkür ederim , işte burada bu kadar güzel insanlar olduğu için , bu ortamı çok seviyorum. :saygilar:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Oğulcan kardeşim , çok teşekkür ederim , işte burada bu kadar güzel insanlar olduğu için , bu ortamı çok seviyorum. :saygilar:

Gule gule kullan abi

Oğulcan kardeşim hobiyi güçlendirmek ve forum üyelerini samimi kılmak adına güzel bir davranış tebrik ederim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kardeşim allah keseni dolu etsin.Tebrikler.. :saygilar:

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Oğulcan kardeşim hobiyi güçlendirmek ve forum üyelerini samimi kılmak adına güzel bir davranış tebrik ederim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Saol mevlut abi bende bos bos durcagina birilerinin isine yarasinda elimden geldigince daha kalabalik bi topluluk olalim istedim :)

Ynt: Ihtiyac fazlasi hediyeler

Oğulcan x5 ile bana ayır hazır başamışken[emoji1] [emoji1] [emoji1]

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Oğulcan x5 ile bana ayır hazır başamışken[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Tamam abi canin sagolsun hemen yarin kargo yapiyorum :) sende 700u gonderirsin bana dimi :) birazda onu kiriyim :)

Canopy 450 içinse talibim Oğulcan bir mahsuru yoksa eğer

Serkan Büyükoğlu' Alıntı:
Canopy 450 içinse talibim Oğulcan bir mahsuru yoksa eğer

Sec begen al hangisini begendiysen ozelden adres ve telefon gonder yarin kargo yapiyim :)

Ah be Mcpx gitmiş . Kaç aydır spektrum kumanda yatıyor köşede :embarras: simülatöre devam o zaman :)

Tebrik ediyorum bu davranışınızdan ötürü.

Oğulcan, takdir edilecek bir davranış! :bravo: İnsan "bir gün bir işe yarar" diye elinde bir sürü şey tutuyor, sonra bir bakıyorsun adım atacak yer kalmamış.

Siyah kirmizi kds canopy ye ben talibim hala duruosa [emoji5]️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...