Ihtiyac fazlasi hediyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tebrik ederim davranışınızdan dolayı,

Canopiler , servolar , nine eagles kumanda , mcpx ve sim kumandasi gonderilmistir geri kalanlar icin guncel :) sanirim sadece sarj aleti kaldi :)

ogulcan acar' Alıntı:
Canopiler , servolar , nine eagles kumanda , mcpx ve sim kumandasi gonderilmistir geri kalanlar icin guncel :) sanirim sadece sarj aleti kaldi :)
Herkes yazmis ama ben soylemeyi unuttum :embarras: Bu ornek davranis icin tum :RCKolik: ailesi olarak sana bir kez daha Tesekkur ederiz, benim gonlu zengin kardesim :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Herkes yazmis ama ben soylemeyi unuttum :embarras: Bu ornek davranis icin tum :RCKolik: ailesi olarak sana bir kez daha Tesekkur ederiz, benim gonlu zengin kardesim :thumbup:

Asil ben size tesekkur ederim abi bugun bu guzel ortamin icinde olabildigim ve boyle guzel bi ortama onculuk ettiginiz icin herkez gule gule kullansin aldiklarini bi ise yaradiysa bu olay en guzeli o :)

Arkadaslar kargolari yaptim yarin elinizde olur heralde

Tekrar teşekkür ederim

Oğulcan yüreğine sağlık kardeşim...Ben de x5 e talip olacaktım ama benden önce patlatmışlar espriyi :)

Arkadaslar geldimi kargolar problem varmi

hocam vallahi ne zengin gönülmüş! bolca karşılığı verile inşallah bu gönlün : ) 3s balanslı şarj aletiniz hala duruyorsa okadar makbule geçerki! adam gibi şarj aleti alıyım, onun içinde biraz bekliyim diye pilleride alamıyorum öylece bakınıyorum : D durmaktamıdır acaba hala?

hakan bakır' Alıntı:
hocam vallahi ne zengin gönülmüş! bolca karşılığı verile inşallah bu gönlün : ) 3s balanslı şarj aletiniz hala duruyorsa okadar makbule geçerki! adam gibi şarj aleti alıyım, onun içinde biraz bekliyim diye pilleride alamıyorum öylece bakınıyorum : D durmaktamıdır acaba hala?

Duruyo hakan bey ozelden adres ve telefon bilgisini mesaj atin yarin imkan olursa kargosunu yaparim

Konu kapanabilir verilecek bisey kalmamistir herkeze hayirli olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...