Mehmet Kucuksari' Alıntı:Hakan kardesimin kargosu geldi Ogulcan![]()
Servoları denedik. Şeffaf olan çalıştı ama nedense arada bir kendi kendine hareket etti. Diğer servolardan birisi hiç çalışmadı... Vakit çok olmayınca ben de heliyi ve servoları yanıma aldım, Kocaelinde detaylı bir bakıma girecekogulcan acar' Alıntı:Calisiyomu bare abi denediniz mi![]()
Hakan Ülgenalp' Alıntı:Oğulcan , dün yazmayı unuttum , kargo geldi ve ben çok teşekkür ederim tekrar.![]()
Hakan Ülgenalp' Alıntı:Önemli değil Oğulcanım , senin bu ince düşüncen bile hepimizi mutlu etmeye yetti de arttı bile.
Benim helikopterin kuyruktaki sıkıntı o kadar acayip ki , Mehmet abin bile ne yapacağını şaşırıverdi...
Gaini artırıyoruz sağa kaçıyor , düşürüyoruz , sola kaçıyor , ortaya yaklaştırıyoruz , hem sağa hem sola kaçıyor
Bi türlü adam gibi tutamadık ortada , sürekli bir yöne kaçsa ayarlayacaktık ama sanırım benim heli memleket hasreti ile yanıp tutuşuyormuş , Mehmet abin götürelim dedi , sıla-ı rahim yapsın , belki Kocaeli'nin havası daha iyi gelir pallerine.......![]()
Hakan Ülgenalp' Alıntı:Senin problem kısmen mekanikle alakalıydı Oğulcan , ama benim kuyrukta öyle bir durum yok , tamamen gyro ile kuyruk servosunun uygun adım atamamasından kaynaklı.Düzeltmeler hep geç kalıyor, o yüzden hover yaparken bile zorluyor adamı.
Bilemedik işte , kayış aktarmalı sistem , belki kayış eskimiştir dedik ama görünürde o da sağlam gibi duruyor.
Türker kardeşim alıp bi bakacak , mutlaka sıkıntı nerdeyse çıkacak , ama servo ama gyro ama mekanik.Bir yerde mutlaka bulurlar ve belki Mehmet abin konu olarak da paylaşır.