Ilk model tavsiyesinde bulunur musunuz?

Burak Alper Kuş' Alıntı:
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Bütçeme ve amacıma yönelik güzel quadcopter. Hoşuma gitti :)
Amac ve fiyat olarak bundan iyisi yok bende syma x5c var oda guzel ama cekim menzili ve kamara kalitesi icin verilir 70 usd zaten pilotaji kolay alettir cabuk alisir zor vazgecersiniz benim gibi sonraki ay 200-300 dolari gozden çıkarırsanız tahminen :)

Hocam almadiysaniz symanin yeni modeli cikmis fircasiz motor galiba 109usd guzele benziyo inceleyebilirsiniz

70 dolar dolaylarinda JJRC H12C var.5 mp kamera bulunuyor cekim kalitesi iyi gözüküyor. Ben de ondan almayi düşünüyorum ama kronik motor sorunu olan H8C nin bir üst modeli ,onda da olur mu tereddutluyum.

Cahit Kaş' Alıntı:
Burak Bey bence acele etmeyin. Kimse bu forumda v911 önermez. Hele ki havadan görüntü almak ve dışarıda uçurmak için..
Biraz daha forumda vakit geçirin. bu iş için uygun ekipmanları araştırın. Sizin bütçenizi bilmeden ve ne amaçla çekim yapacağınızı bilmeden kimse size şu modeli al diyemez bence.
Mrb ;

Sen bence hava çekimi ve ilk deneyim diyorsan wl toysun v323 modelini al ona ful hd kamera bile takılabiliyor ;

Biraz tipsizve büyük bir tip quadcopter ama işini, fazlasıyla görecek bence ufo görünümlü bir tipi var biraz sinir bozucu ama habercilik için en ucuza en uygunu o galiba trde fiyatı 360 Tl.

Uzun zamandır bu merakımı gidermek için forumu okuyorum. Fotoğrafçılık hobimi Quadlar ile video sekmentine aktarmak istiyorum. Daha önce arkadaşların walkera quadlarını uçurdum(aslında kendileri uçtu :D). Şimdi merak ettiğin Walkera X 350 PRO mu almak mantıklı yoksa kendim mi toplayayım? 500 lük bir sistem kumanda pil hariç 500 doları buluyor. Gopro kullanımı için ne yapayım?

Syma X5SW-1 wifi li bir modeldir ortalama 60 80 dolar arasındadır. Wifi le telefonundan izleyip kayıt yapabilirsin. Uzun mesafe kullanmak istersen internetten videoları izleyip antenna hack filan yaparsın güzel bir üründür bu.

jjrc h12c de güzel ürün onun fiyatı da o civarlarda .

Ali.' Alıntı:
Uzun zamandır bu merakımı gidermek için forumu okuyorum. Fotoğrafçılık hobimi Quadlar ile video sekmentine aktarmak istiyorum. Daha önce arkadaşların walkera quadlarını uçurdum(aslında kendileri uçtu :D). Şimdi merak ettiğin Walkera X 350 PRO mu almak mantıklı yoksa kendim mi toplayayım? 500 lük bir sistem kumanda pil hariç 500 doları buluyor. Gopro kullanımı için ne yapayım?
kendin topla çünki üzerinde isredigin sekilde degisiklik yapabilirsin hazır alırsan bir seye bagli kalirsin. 550 dolara cok güzel bir quadcopter yapabilirsin her sey dahil gimbal fpv otopilotlu gps li filan güzel makine yaparsin ben yapicam yakın zamanda videoyla beraber anlatarak buraya atacağım.