İmax B6 Mini LCD Sorunu

Burak Atak

Yeni Uye
Katılım
17 Haz 2019
Mesajlar
27
Tepkime puanı
53
Yaş
37
Konum
Balıkesir
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba,

Cok uzun zaman siparis ettigim imax b6 mini şarj cihaz ben yurt dısında ıken ulasmıs ve teslim alınmistir. Bu hafta ıcı geldıgımde hafta sonu ıcın pıllerı sarj etmek ıcın kargo paketını acıp 0 kutusundan cıkardıgım orjınal cıhaz da ekte ekleyecegım sorun ıle karsılastım. Epey arastırma yaptım fakat cozum bulamadım sorun ne olabılır acaba sanırım bord yada ekran hatalı. Pc ye takıp frimware guncellemek ıstedım pc ye de baglanmıyor.
Yardımlarınız ıcın sımdiden tesekkur ederım.



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Fotoğrafa bakınca ürün arızalı gibi görünüyor. Satın aldığınız yer ile irtibata geçin bence, umarım yardımcı olurlar.
 
Kontrast ayarı bozuk gibi gözüküyor. Eğer eliniz yatkınsa ekran devrelerini kontrol edebilirsiniz. Büyük ihtimalle kontrastı ayarlamasını sağlayan dirençte sorun var.

He bir de bu haliyle satıcıyla iletişim kurarsanız, belli bir miktar tamir ücreti alabilirsiniz. Ürün fiyatının %50-%80’i oranlarında deneyin derim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Tam ben yazacaktım Berat çoktan yazmış , kontrast problemi olma ihtimali yüksek, iade veya indirim talebi de sonuca bağlı olarak düşünülebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Berat Yıldırım
Iade ıcın bır gorüsmek gerekıyor fakat ben bu ürünü siparis geceli 8 ay oldu 3 ay da ulastı , ben yurt dısında oldugum ıcın annemler teslım alalı 5 ay oldu o yüzden iade icin satıcı kabul eder mı bılmıyorum:embarras: