iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

roland200

RC Helikopter Sevdalısı
Katılım
4 Şub 2014
Mesajlar
71
Tepkime puanı
0
Yaş
38
Adı : Ahmet
Soyadı : IŞIK
Nereden : istanbul bahçelievler
Mesleği : matbaa
Yaş : 28
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : RC HELİKOPTER
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yok
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : internetten youtube'dan
Kullandığım Model(ler) : Rcx 3,5 kanal oyuncak :) :D tek bacağı kopuk. :D çok yakında; v922 gelecek,yolda kargo da

selamlar merhaba arkadaşlar.abilerim ve kardeşlerim.benim yıllardır içimde hep uzaktan kumandalı oyuncak sevdası tutkusu vardı araba ,helikopter vs. bugüne kadar da nasip olmadı nedense.1 ay önce hepsiburada.com dan bir tane alayım dedim 39 tl ye.aldım ve kullanıyorum tek bacağı kırıldı iniş takımının bende ameliyat ettim tel bağladım :) şuan sorunsuz uçmakta.fakat bu beni kesmemeye bana yetmemeye başladı artık. helikopter almaya kesin karar vermiştim ama ne alacağımı nereden alacağımı bilmiyordum.az daha kelebek hobi'den almaya niyet etmiştim kazık yiyeceğimi bilmeyerek.sonra youtube da 100 lerce helikopter vidyoları izledim.izlerken size rast geldim iyi ettim.aklımdaki bir çok soruya sizin ve forumunuz sayesinde cevaplar buldum bu yüzden size çok teşekkür ederim.sanırım sizden aldığım doğru bilgiler doğrultusunda v922 almaya karar verdim.aslında v911 alacaktım ama tekrardan maliyet masraf etmemek için bende v922 siparişi verdim yedek batarya ve yedek parçalarla birlikte.
ve sizden öğrendiğim kadarıyla bir de simülatör çalışılmadan bu işte kimse bişey öğrenemez. THK nın sitesnden kumanda aldım ve bugün geldi.fakat yükledim ama cd nin içindeki oyunları açamadım. sizin vermiş olduğunuz simülatör dosyalarını da indirdim ama sağlıklı kuramadım. (real flight)

banggood da satılan 14in 1 başlıklı ürünün içindeki cd nin içinde sizin oynadığınız simülatör oyunlarının hepsi varmı orjinalmi.ben bunu çok merak ediyorum.eğer hepsi varsa sipariş etmek istiyorum ne düşünürsünüz?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. bayaa bi uzun oldu kusura bakmayın lütfen.

sevgiler,,,saygılar,,,selamlar...........
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

Hoşgeldiniz Ahmet Bey,

Öncelikle yeni hobiniz hayırlı uğurlu olsun, bir ömür keyifle sürdürmenizi dilerim. Anladığım kadarıyla araştırmayı da seviyor ve bunun için gerekli zamanı harcıyorsunuz. %p Gördüğüm kadarıyla attığınız adımlar gayet yerinde sonuçlarının da sizin için gayet keyifli olacağını düşünüyorum. :)

Forumumuzla ilgili yapmış olduğunuz güzel geri bildirimler içinde ayrıca teşekkür ederiz. Amacımız yeni başlayan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek, azda olsa başarabiliyorsak ne mutlu bize. :halay:

Eğer THK'dan simulatör kumandası aldıysanız ilave bir masraf yapmanıza gerek yok, simulatörle ilgili. Kurulum için gerekli tüm program ve bilgiler simulatör bölümümüzde mevcut. Programı indirdikten sonra kurulumla ilgili adımları dikkatli bir şekilde takip etmeniz halinde sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

Ahmet bey hoşgeldiniz. Bende Bahçelievler'de ikamet etmekteyim elimden geldiğince yardımcı olurum size başlangıç olarak v922 isabet olmuş. Fakat simde çalışmadan uçurmaya kalkmayın RF programı yüklemede sorun olduğunu belirtmişsiniz forumda RF yükleme videosu mevcut incelerseniz sorunu çözersiniz. Şimdiden başarılar :saygilar:
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

Ahmet Bey,

Öncelikle forumumuza ve aramıza hosgeldiniz :thumbup: Anladığım kadarı ile araştırmacı yapınız ile olayın temel kısmını çözmüşsünüz %p

Sizin gibi yeni başlayan arkadaşlarımızın, herhangi bir konu bile açmadan paylaşımlar ile bu noktalara kadar gelebildiklerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Zira biz bu forumu kurarken baştan bunu hedeflemiş ve yola çıkmıştık. Şimdi dönüp arkamıza bakınca, kurgulamayı ne kadar doğru yaptığımızı görüyor ve bundan mutluluk duyuyoruz :halay:

Gelelim sorularınıza :
- V922 çok isabetli bir karar %p
- Sizin de fark ettiğiniz üzere sim bu işin olmazsa olması.
- Real flight bizim forumdan indirip, kurup çalıştıramadığınızı ifade etmişsiniz. Şayet içinden çıkan PDF ve aşağıdaki mesajda bulunan videoları adım adım, atlamadan takip ederseniz, çalışmaması için bir neden yok. Şayet yine de olmazsa Ismail Bey size yardımcı olacaktır %p




- Vermiş olduğunuz Dongle ile beraber gelen yazılımlar bizim kullandıklarımız ile aynı. Hatta daha üst versiyonları. Fakat bu dongle kullanmak için gerçek kumandaya ihtiyacınız olacak. THK kumandası ile bu yazılımlar direkt çalışmaz. Kaldı ki yine benzer kurum işlemleri gerekiyor. Bu nedenle şu aşamada bence almanıza gerek yok.

Yeni hobinizde bol keyifli vakitler geçirmenizi dilerim :saygilar:
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

çok teşekkür ederim hepinize.yükleyemediğim yerleri tekrardan gözden geçireyim belki atladığım bir yer olmuştur yada unuttuğum bişey kalmıştır.o yüzden kuramadım galiba.yada benim bilgisayarda yüklü olan programlar da engellemiş olabilir hangi nedenlerden dolayıda yüklenmedi emin değilim.ama sıkı bi göz taramasından geçirmem lazım yüklerken.tekrardan teşekkür ederim herkese.

v922 kargo SEVK görünüyor. banggood daki takip numarasına tıkladığım zaman flyt express diye bi sayfaya yönlendiriyor beni.
hele bir gelsinde sağ salim tek korkum gümrüğe takılması.130 dolar fiyatı var .almışken tek seferde bir daha beklememek için yedek parçaları ve batarya da sipariş vermiştim.gümrükten geçme veya takılma ihtimali nedir sizce?
sizin verdiğiniz 100 dolar üzerindeki siparişlerin geçtiği yada takıldığı oldumu bugüne kadar? :( yüzde olarak kaç?

ilk defa yabancı bir siteden alışveriş yapıyorum.
sizden aldığım güzel,yararlı,doğru,faydalı ve güvenilir bilgiler ışığında, sayenizde cesaretimi topladım ve siparişi verdim.inşallah aksilik olmaz.sağ salim gelir.haydi hayırlısı. :) geldiği zaman buraya bilgi vereceğim ve paylaşacağım mutlaka.

v922 gelene kadar simülatör olayını çözmem kavramam lazım.gelsede simülatörsüz kesinlikle uçurmam.(ufak tefek kalkışlar hariç ) ilk olduğu için değerli oluyor :)
tekrardan çok teşekkür ederim hepinize.

sevgiler,,saygılar,,selamlar..........
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

Şayet bilgisayarınızda özel bir durum yoksa ise, kesin çalışacaktır.

Gümrük olayı ise tam bir şans işi. Bu aralara kontrol oldukça sıkı. Keşke 75 Euro limitini aşmasa idiniz :embarras: Neyse inşallah bir şey olmadan elinize ulaşır, bekleyip görmekten başka çare yok ;)
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

Foruma hoşgeldiniz :) v922 güzeldir , candır :thumbup:
Gümrük konusundan banggood kutunun üstüne fiyatı düşük gösteriyor benim 922yi 20dolar civarında bir şey göstermişti detaylı bi inceleme yapmazlarsa bence sorun olmaz.
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

inşallah bi sıkıntı çıkmaz. mail atmıştım banggood a 100 dolar altında gösterin faturayı diye.
yoksa ben burada % 20 vergi vermek zorunda kalacağım diye :) bana mail geldi cevap olarak 20 dolar falan yazıyordu.
ama bakalım inşallah takılmaz.haydi hayırlısı
sevgiler,,saygılar,,selamlar.........
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

şansa bak. :eek:
1 haftada dolar yüzünden 18 tl zarar etmişim.dolar geçen hafta yüksekmiş demekki. :rolleyes:
geçen hafta verdiğim siparişi karşılaştırınca.
banggood a sağolsun üstüne 2 dolar da indirim yapmış. 96.99 dolara indirmiş v922 fiyatı.
al sana 20 tl zarar geçen haftanın fiyatına göre. ;D :laugh:
 
Ynt: iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

bu hobiye bulastiysaniz 20tl nin ancak cekirdek parasi oldugunu anlarsiniz yakinda :D cok dert etmeyin bence :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
iSTANBUL'dan sevgiler,,saygılar,,selamlar.. RC Helikopter Sevdalısı

Foruma ve aramıza hoşgeldiniz.

Fiyat farkları sadece kurdan kaynaklanan bir durum değil.

Muhtemelen PAYPAL ile aldınız.Paypal bizi kur farklarından ayrı öpüyor kullandığınız bankayı bilmiyorum benim banka yapı kredi o da ayrı öpüyor anlayacağınız iki yanaktan birden öpülünce 60 tl lik ürün 70 tl ye geliveriyor.

Bu teferruatlara fazla kafayı takmayın Mesut üstad farkın çekirdek parası olduğunu çıtlatmış zaten. :RCKolik: