İstediğimi Bulamıyorum!!

Canicli

Yeni Uye
Katılım
7 Ağu 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
28
Herkese Selamlar Arkadaslar kardeşler abiler üstatlar... :saygilar:

Öncelikle yeni üye olmuş bulunmaktayım ve hiçbir yerde cevaplarımı son bir hevesle burda aramaya karar verdim.

4 yıldır bu hobiyle ilgileniyorum 1 tane 4 kanal Twister COASTGUARD RTF 2.4Ghz EP model 1 tanede 6 kanal Genius 500'üm var. Şimdi sıkıntım şudur,
4 kanallı modelimi kullanırken helikopteri sağa yatırdığımda kumandada kontrolu bıraktığım zaman eski haline dönüyor fakat genius da aynı şeyi yaptığımda manuel olarak düzeltmem gerekiyor otomatik olarak düz hale gelmiyor en büyük sıkıntım bu. Ben bu şekilde uçmak istemiyorum haliyle helide büyük olunca kontrolde edemiyorum. Normal bi şekilde SOFT diye tabir edebilicegim bi sekilde ucmak icin nasıl bi model almalıyım veya helikopter üzerinden yada kumandadan bu şekilde bir ayar yapabilir miyim? eğer yardımcı olursanız çook sevinirim gerçekten. Herkese iyi akşamlar, saygılar..
 
İstediğimi Bulamıyorum!!

6 kanal modeller kendini toplamaz tüm kontrolleri, komutları sizin vermeniz gerekir.
 
İstediğimi Bulamıyorum!!

Toplamasının bir yolu veya yöntemi yok mudur böyle hiç keyifli gelmiyo çünkü?
 
İstediğimi Bulamıyorum!!

Öncelikle hosgeldin Can,

Iskender abin zaten gerekli cevabı vermiş. Eğer senin dediğin gibi 6 kanal bir heli 4 kanal gibi davransa idi o zaman 6 kanal olmasını ne anlamı kalırdı değil mi. Kaldi ki diyelim ki 6 kanal heli senin istediğin gibi hareket edip tepki veriyor. O zaman şu an 6 kanal helilerin yaptığı hiç bir hareketi yapamazdı değil mi ;)

Şimdi sen işin kolay tarafını bırakıp olması gerektiği şekilde 6 kanal heli uçurmayı öğrenmen gerekiyor. Bununla ilgili forumumuzda tahmin edemeyeceğin kadar video destekli konu paylaşılmış durumda.

Sana düşen ise, zamanında hepimizin yaptığı gibi sabırla bu konuları ögrenip, bolca sim çalışmak. Ondan sonra zaten 4 kanal heli uçurmak sana hiç keyif vermeyecek, bundan emin olabilirsin :D

Şimdiden kolay gelsin diyorum ;

Bu konuda sorduğun sorunun direkt cevabı şu konuda açıklamıştık, burdan başla öncelikle ;



Sonrada aşağıdaki konuları teker teker göz at.







 
İstediğimi Bulamıyorum!!

Selamlar Mehmet Bey,

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim fakat kendimi tam olarak ifade edemedim. Benim hoşlandığım modeller bell 222 tarzı şeyler, fakat o tipte modeller bulamadım ha buldum oda 4 küsür milyar dı. Dolayısıyla 3d aksiyonlar ters uçmalar değilde sakin sakin dolaşmak istiyorum diyim size bilmem anlatabildim mi :)
 
İstediğimi Bulamıyorum!!

6 kanal öyledir zaten bu yüzden uçurması zordur

kds flymentor takarsın oda sadece hover'de tutar modeli.