izmir

izmir

Halis Bey hoşgeldiniz , 922'nin ardından 600 nitro mu dediniz.
Lütfen , teknik konularımızdan önce , güvenlik konularımızı da bir gözden geçirin.Ayrıca deneyimli birisi olmadan 600'ü kendi başınıza uçurmayı da denemeyin .
Dediğiniz gibi , 6 kanal pilotaj zordur , zaten bu yüzden tüm rc hobilerinin zirve noktasıdır helikopter.Benim tavsiyem , daha küçük boyutta mesela 450 sınıf gibi sınıfla geliştirin plotajı , 600'e göre zordur , ancak kırımı daha az masraflıdır.600'ün pilotajı kolay gibi görünse de , ( benim şahsi görüşüm ), ilk etapta kullanılacak bir sınıf değildir, hem ölümcül bir makinadır (Allah korusun) hem kırımı masraflıdır.Keyifli ve kırımsız uçuşlar dilerim...... :saygilar:
 
izmir

halis dal' Alıntı:
...Ilk tanismada yazdığım gibi yeni başlıyorum. Trex 600 nitro ve yolda gelmek üzere olan spektrum dx18 kumandam var. Daha hic bir şekilde bu tip bir heli ile ucus yapmadim. Sim kumandasi aldim onunla egitimlere başladım. Bir iki aylik süreçte de ucmaya başlamayı düşünmüyorum. Wl toys v922 aldim birde.
Epey hızlı bir giriş yapmışsınız hobiye Halis bey. Bence öncelile sim ve V922 ile iyice pilotajınızı ilerletin ve sonrasında deneyimli modelci bir arkadaşınız ile 600N'in kurulum ve uçuşunu yapın derim...
 
izmir

Bir onceki iletide yazdigim gibi pilotaj konusunda belli bir yerlere gelene kadar ucusa gecmeyi düşünmüyorum. Zaten sim ve v922 ile alistirmalara devam ediyorum.
Sizin de dediginiz gibi hizli bir giris oldu.Bunun farkindayim bende. Guvenlik unsurlarinin tabiki bende farkindayim.
600 ile ucusu tabi ki bende tek basima degil siz degerli ustalarimla yapmayi planliyorum.