Berkay35' Alıntı:
Hoşbulduk abi . Evet youtubede ki bütün v922 hakkında yüklediğin videoları izledim şimdi de diğer konularda ki videolarını izliyorum gerçekten çok faydalı bilgiler mevcut ve çok emek harcanmış . Ben v922'ye açıkçası pek olumlu bakmıyordum fakat senin videoların doğrultusunda olumlu bakıp almaya karar verdim . Aslında ben ilk 450 lik bir heli düşünüyordum 6 kanallıya geçiş için ama biraz düşündüm ve vazgeçtim hem alıcak paraya ayarlamak zor olucak hem de alınca bitmiyor kırım olucak 35-40 dolar belki daha fazla masraf çıkacak o yüzden de micro heliye olumlu bakmaya başladım v922 den de olumlu düşünceler duyunca alıp onunla acemiliğimi atmaya karar verdim .
Anlatım kadarı ile bizim NIHAI DEĞERLENDIRME konumuzu beklemeyeceksin

O zaman sana özet bilgi vereyim.
1- İlk başlarda model ne kadar büyük ise, ögrenmesi o kadar kolay oluyor. Bu anlamda microlar yeni ögrenenlere pek tavsiye edilmez.
2- Eğer maddi gücünüz yeterli ise ,işin ideali mümkün ise 500 sınıfı değilse 450 sınıfı bir heli ile başlamaktır. Bu kısım hala geçerli 
.
3- VWlToys'dan önceki micro 6 kanallar hem kit olarak pahalı, hem de yedek parça olarak. Ayrıca dayanaklılık konusunda da çok daha hassaslar, görebildiğim kadarı ile.
V922 tüm bu dengeleri V911 gibi yine bozdu. V922 diğer micorlara göre daha stabil olduğu söyleniyor. Ayrıca N-Normal uçuş modu, acemiler için 5 kanal gibi bir özellik getirmiş durumda.
5- Şahsi fikrim yeni başlayan birisi cok da panik değil ise, 1 tane V922 ile HOVER kısmını ögrenebilir. Ama bir ALAN TURU nu yapmak gerçekten zor.
6- V922 her ne kadar dayanaklı olsa da kapalı alanda uçurmak zorunluluğu, fırcalı motro oldugu için max 300 ucuş sonrası motor ve bazı servoları değiştrilmesi durumu var.
7- Gelelim EN KRITIK NOKTAYA:
Trex 450 ile hover öğrenirken bence min 4-5 kırım yaşanıyor. Ortalama kırım maliyetini $20 der isek toplam $100 kırım masrafına bir hover öğrenme süreci var.
Şayet V922 ile 5 kırım da hasar görmeden yola devam edersen, zaten kendini FINANSE etmiş oluyor. sonraki uçuşlar bedava.
V922 kullanımında bazı kiritik noktalar var. Bunları ilerde paylaşacağız. Bunları dikkat ederek verdiğiniz $100 cok daha fazlasını yeni başlayan birisine öğreteceği inancındayım.
Ama unutmayalım
V922 ÖLÜMSÜZ değil. 2-3 ay sonra yenisini almanız gerekebilir. Fakat bu zamana kadar sizi ilerletirse zaten AMACINA ulaşmış demektir.
Şimdilik bu kadar.
BEKLENTIYI IYI BELIRLEYIP ONA GÖRE KARAR vermekte fayda var