Kartepe Belediyesine THK Izmit Subesi ve Komuk Yönetimi Ziyareti

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,452
Tepkime puanı
43,427
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Gerçi ziyaret gerçekleşeli 1 aydan fazla zaman oldu (30.11.12) ama haberi olmayan üyelerimiz için "Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü" BASIN BÜLTENINI paylaşalım istedik.

Facebook paylaşan üyelerimizden Ragip SARI'ya teşekkürler.

BASIN BULTENINDEN Alıntıdır :

You must be registered for see images attach

Karabalık’ın Yoğun Ziyaretçi Trafiği
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yoğun çalışma temposunda toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını da makamında ağırlamakta. Sivil toplum örgütü temsilcilerden ilçe halkına herkesle tek tek görüşen ve sohbet eden Başkan Karabalık, kendisine iletilen taleplerin çözümü konusunda da ziyaretçilerini memnun etmekte.

THK, KARTEPE’DE FESTİVAL YAPACAK
THK İzmit Şube Başkanı Turgut Duman beraberindeki heyetle Başkan Karabalık’ı makamında ziyaret eden sivil toplum örgütlerindendi. Duman ve yönetimi yanında Sivil Havacılık Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Satılmış Örgün de ziyarette hazır bulundu. Kartepe Belediyesi ile önemli projelere imza attıklarını belirten THK İzmit Şube Başkanı Duman, Sivil Havacılık Yüksek Okulu’nun da yapmayı düşündükleri model uçak pisti ile ilgili çalışamaya destek istedi. Bu konuda Sivil Havacılık Bölüm Başkanı Örgün de, belediyeden pist alanında düzenleme yapmaları doğrultusunda burada pek çok etkinliğe imza atılacağına dikkat çekti. Başkan Karabalık da, havacılık sektöründe yaptıkları çalışmalara bir yenisini eklemekten büyük mutluluk duyacağını belirterek pistin düzenlemesini kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti. Heyette düzenleme tamamlanması ardından Havacılık Festivali’ni 2013 yazında gerçekleştireceklerini dile getirdi.

30.11.2012 / Fotoğraflı ve Görüntülü
 
Ynt: Kartepe Belediyesine THK Izmit Subesi ve Komuk Yönetimi Ziyareti

Umud edyorumki kısa zamanda çok güzel bir pist ve uçuş alanımız olacaktır, bizlerde bu pistin yapımında maddi manevi elimizden gelen desteği vereceğiz, Büyük önderimiz ATATÜRK ünde dediği gibi ''İstikbal Göklerdedir'' sözünü tekrar hatırlayarak Türk havacılığının gelişmesi için Modelciliğin nedenli önem taşıdığını zaman geçtikçe çok daha iyi idrak edecek ve yaşayacağız, çok basit sistemler olan heronlar için dahi dışa bağımlı olan ülkemiz, bünyesinde varolan yetenekleri bu sayede keşfedecektir, nitekim en teknolojik sistemler dahi basit modellerle yola çıkarak geliştiriliyor bunu bizler neden yapamayalımki?