Satılık Ki-65 Model Uçak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M. Ozan ÖZALTUNOĞLU

Çalışkan Uye
Katılım
31 May 2018
Mesajlar
505
Tepkime puanı
1,293
Yaş
46
Konum
Sivas
İlgi Alanı
Uçak
Flightmodel firmasının üretimi, bugün piyasada bulunmayan (ya da ben bulamadım) nadide bir uçak kiti. Kıymetini bilen, hakkını verebilecek birine yar olması dileğiyle:saygilar:
Kawasaki Ki 61 Hien, 2. Dünya savaşının dikkat çeken uçaklarından biridir. Mitsubishi A6M (Zero) kadar meşhur olmasa da; Japonların savaş süresince geliştirdiği en önemli uçakları arasındadır. Bence tam bir estetik harikası! Bundan biraz daha estetiği Alman uçaklarına tekabül eder zannımca:) Öyle olmasa yılların model ustası Aykut Suavi Bey, bu modeli çalışmazdı, bu da sağlaması... Aykut Hoca'nın youtube sitesinde Ki-61 modelin yapım aşamalarını içeren videolar var, modelin ayrıntılarını en iyi orada görebilirsiniz. O model tabi ki el yapımı, O'nun kulvarı başka, ama uçağı bilmeyenler videolarda şeklini şemalini görebilir. Ayrıntılı fotoğraflayamadım kusura bakmayın, ama gerekirse hallederim sorun değil.
Uyarmama rağmen yanlış bir karar vererek (modelin güzelliğine aldanarak) bir arkadaşım satın aldı. 2 yıldır öylece yatan modeli sonunda satmaya karar verdi. Ben almak isterdim, ama benim seviyem henüz bu tip bir model uçurmaya yetmez. Elimde havalanacak daha 3-4 model varken bu işe girmek istemedim.
İyi saklanmış, kondisyonu gayet iyi durumda, açılır-kapanır iniş takımları dahil eksiksiz bir kit. "Kutusunda sıfır" tabir edilen... İlgilenen dostlara duyurulur.
Özelden mesaj bırakabilirsiniz
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Başka bir firmanın üretimi, biraz daha küçük boyuttaki bir modelin videosunu bırakayım. Aslında bu model çok daha güzel bir uçak:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...