Kış Projesi: CAP 232

Dün yapicaktik, bi cenazeye katilmam gerekti, iptal oldu:(.
Durmak yok bu sene, ucuslara devammmm:saygilar:
Başın sağolsun, yakınmıydı rahmetli ?

Uçuş günlerinde raporlama yaparsan geriye dönüp tüm süreci görebilmek kolay oluyor, nerde ne yapmışım, ne zaman ne olmuş gibi....

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Geçtigimiz Cumartesi Manisa'da yine guzel uçüşlar yaptik, neredeyse sıfir ruzgar vardı. Basık hava biraz terletti ama degdi doğrusu.
Ne güzel yermiş orası öyle.... Kaç sorti oldu toplamda ?

Geçtigimiz Cumartesi Manisa'da yine guzel uçüşlar yaptik, neredeyse sıfir ruzgar vardı. Basık hava biraz terletti ama degdi doğrusu.
Manisa pistinin hiç bu kadar kalabalık olduğunu görmemiştim 4 5 defa gittim genelde sadece bizim ekip oluyordu ve bazen paramotorla uçanlar oluyordu

Son düzenleme:
Ne güzel yermiş orası öyle.... Kaç sorti oldu toplamda ?
Abi mekan çok iyi, fiziksel uçuş şartları bana sorarsan İMUK pistinden bile iyi., etrafta ağaç yok, trafo yok, milletin villası yok. Bir de kadraj dışında kalan, içinde paramator/mikroligt vs.nin durduğu hangar var; ki mekan profesyonelce işletilmediği halde böyle. Tabi piste çizgiler çizilse, pilotların uçuşta içine gireceği fileli cepler ve geride çalışma tezgahları falan yapılsa çok daha seksi olur mu? Tabii ki de olur.
Ama bu ahval ve şeraitte dahi Manisa Belediyesi'ne teşekkürler.
Ben 5-6 sorti falan yaptım herhalde, teyyareyle giderek daha samimi oluyoruz. Yanımda eküriler olmayınca video çekemedim, iki kuru fotoyla idare ettim.

Manisa pistinin hiç bu kadar kalabalık olduğunu görmemiştim 4 5 defa gittim genelde sadece bizim ekip oluyordu ve bazen paramotorla uçanlar oluyordu
Aman nazar değmesin, kalabalık ekip güzel oluyor, havada sürekli bir şeylerin olması keyifli.
3-4 hafta önce yamaç paraşütçülerin yer eğitimine denk gelmiştim, 15-20 kişilerdi.
Teyyareye henüz maiden yapmamış olduğumdan kaza bela olmasın diye uçmadan, onları seyredip dönmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Berk Eksin
Abi mekan çok iyi, fiziksel uçuş şartları bana sorarsan İMUK pistinden bile iyi., etrafta ağaç yok, trafo yok, milletin villası yok.
Ne guzel mekanmis o... Neresi konum tam olarak?
Ben 5-6 sorti falan yaptım herhalde, teyyareyle giderek daha samimi oluyoruz.
Hah iste, bize bunlarla gel...

IMAC Basic'e katilma ihtimalin olmaz mi Temmuz'da ? Hezarfende olacak ....

Ne guzel mekanmis o... Neresi konum tam olarak?

Hah iste, bize bunlarla gel...

IMAC Basic'e katilma ihtimalin olmaz mi Temmuz'da ? Hezarfende olacak ....

Selam, Manisa'daki pist burası.
IMAC falan, ohoooo nerde, keşke o kadar kifayetli olsam. Daha bir kaç yüz fırın ekmek yemem lazım:lollol: