KKTCden selamlar

bangogood

Yeni Uye
Katılım
19 Kas 2013
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Yaş
30
Merhaba ben Talha. KKTC de okuyorum. Yaşım 19. Daha önce 2 kanal tecrübem var :) .v922 yi araştırırken kendimi burada buldum.
 
KKTCden selamlar

Hoşgeldin Talha,

V922 ile ilgili oldukça faydalı bilgiler bulabileceğini düşünüyorum forumumuzda. Micro bölümündeki konulara göz atmanı tavsiye ederim.
V922'nin 6 kanal bir heli olduğunu ve simulatör çalışması gerektirdiğini de farketmişsindir veya konuları okudukça farkedeceksindir. ;)

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
KKTCden selamlar

Kardesim hoşgeldin. Bende tecrübesiz olarak 3.5 kanal kullanıyorum. Ve bununla uçmaktan hiç zevk alamadım. Sana tavsiyem v922 6 kanallı fakat sim. çalişarak sürmen :) tecrübeli abilerimiz burada oldukca fazla. İYi bir pilot olursun burada :) Hoşgeldin tekrardan
 
KKTCden selamlar

Öncelikle hoşbulduk :) Evet v922 ne kadar küçük olsada 6 kanal olduğu için simulatör çalışmak , tecrübesi olmayanlar için zorunlu gibi bir şey. Benim aklım daha çok 911 de kaldı. Aliexpress ten KKTCye gelecek mi diye ufak bir şey sipariş verdim, o gelirse banggood'dan siparişimi vereceğim. v911in 2 versiyonu var sanırım bunlar için bir konu açacağım. Hepinize kırımsız uçuşlar.