www.bilimselyuzme.com

Köpükten uçak yapmayı deniyeceğim.

kaan bulut

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Önüme sürekli f-16 modellerin küçükten büyüğe karşılaştırılması yapılan videolar çıkıyor, hiç uçak yapmadım ama neden yapmayayım, köpükten f-16 yapmak mümkün mü ve tahmini nasıl bir fiyat çıkar, edf fan kullansak çok tatlı olabilir.
(Heliyi bırakmadım.:lol:)

Önüme sürekli f-16 modellerin küçükten büyüğe karşılaştırılması yapılan videolar çıkıyor, hiç uçak yapmadım ama neden yapmayayım, köpükten f-16 yapmak mümkün mü ve tahmini nasıl bir fiyat çıkar, edf fan kullansak çok tatlı olabilir.
(Heliyi bırakmadım.:lol:)
Thk ya baktım, biraz fikir sahibi olabilirim fiyat konusunda diye, fotobloktan bir jet olmasa da çok tatlı uçaklar var, ve çok uygunlar, corsair alıp içini nasıl doldurmak gerekir

Biraz chatGPT den yardım aldım, edge540 modelini ele alırsak elektronikler verdiği fiyatlara göre toplam 7k-8k bandında oluyor, tabi yurt içinde var mı, olanlar ne kadara satıyor bilmiyorum, bunu sanırım deniyeceğim.

Son düzenleme:
Ya maalesef durumlar hiç hoş değil. O yüzden eldeki imkanlara bakmak lazım. Ne yazarsam kopya vermiş olurum. O yüzden pazar uçuş sonrası konuyu beklemeni tavsiye ederim. Yada Kocaeliye gel pazar günü. Beraber uçarız.

• Beğen
Tepkiler: kaan bulut