Lipo Pil Satın Alamama

gokhanweb

Yeni Uye
Katılım
3 Kas 2016
Mesajlar
21
Tepkime puanı
1
Yaş
39
Merhaba. Bir süredir yurtdışından lipo getirmeyle ilgili yaşanılan zorlukların farkındayım. Ben aliexpresste kalitesiz olmayan lipo gönderebilen bir satıcı bulmuştum. İdare ediyordum (china hobby line) bu satıcıyla. Artık bunun da gönderemediğini öğrendim. Ben ve 3 quad kaldık başbaşa. 220mm olanı için Türkiye'de pil bulmada sorun yaşamayacağım. Pilot-tr var. Ancak microlar için özellikle 1000mah altı 3s lipo ciddi bir sıkıntı. hobbyking kargo için 20$ istiyor.

ayıptır sorması, gizli bir örgüt kurup bizden gizli lipo alışverişi mi yapılıyor bu ülkede? 80 milyonluk ülkeyiz, dünyanın en büyük 20 ekonomisinden biriyiz ama doğru düzgün lipo satan yer yok. trhobi'den aldım bir tane. şişmiş pil gönderdiler. pilot-tr'ye bakıyorum en hafif pilleri 100gram. başka alternatif lipo satanlara bakıyorum hep tırı vırı satıyorlar. robotistan lipo getirdim diyor ama getirdikleri hep 25c. vallahi billahi bıktım artık.

yok mudur bir yol arkadaşlar. ne yapayım, nereden temin edebilirim aradığım lipoları? yüksek c değerine sahip 400mah - 800mah arası 3s pil nereden bulabilirim?
 
Lipo Pil Satın Alamama

Fastlad :)
Kargo ücretine mecbur katlanıcaksınız ya da almışken bikaç tane alıcaksınız. Ya da bikaç arkadaş bulucaksınız :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi