Meraklıları için Canopy desing

Mordo Ortaşı

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Bu site de kendi canopy nize istediğiniz deseni yaratabiliyorsunuz...

Mordo abi teşekkürler :) güzel tasarımları var :) 600E PRO için güzelde bir canopysi var ama kendi tasarımımı yapacak boş canopy bulamadım :(

Mordo abi paylaşım için teşekkürler :thumbup: Bir ara ben de bulmuştum bu siteyi. Biraz kurcaladım ama yapamayınca uğraşmamıştım daha fazla :lol: :lollol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Nasıl oluyor mu?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mordo Abi ben bu siteden RCkolik dizaynlı bir 700N canopysi sipariş etmeye çalıştım fakat hiçbir geridönüş olmadı.

Hatta birkaç mail'da atmama rağmen cevap bile alamadım. Sanıyorum özel dizayn canopylerle uğraşmamayı tercih ediyorlar.

Türker Akgün' Alıntı:
Mordo Abi ben bu siteden RCkolik dizaynlı bir 700N canopysi sipariş etmeye çalıştım fakat hiçbir geridönüş olmadı.

Hatta birkaç mail'da atmama rağmen cevap bile alamadım. Sanıyorum özel dizayn canopylerle uğraşmamayı tercih ediyorlar.

Türker,bende sepete atmaya çalıştım ama benim çizimleri görmüyor,
boş ver bizim canopy ler bize yeter.

ben mini ve med helikopterler için kağıt helikopter modelleri fuselage olarak kullanmıştım isteyen olursa mini scale heliler için bilgisayarımda kayıtlı 1 2 kağıt model çıkar nasıl yapılacağını internette bulabilirsiniz diye umuyorum bulamazsanız ben yardımcı olmaya çalışırım :saygilar: